Medewerker kwantitatief onderzoek (m/v)

Medewerker kwantitatief onderzoek (m/v)

Geplaatst Deadline Locatie
10 mei 24 mei Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Vanwege de vervanging van zwangerschap en bevallingsverlof zoeken wij vanaf 1 augustus 2019 tot en met 31 december 2019 een Medewerker kwantitatief onderzoek (m/v) voor 20 uur per week.

Wat ga je doen?

Je zult je met name bezighouden met survey-onderzoek, in het bijzonder onderzoeken naar succesbeleving van muziekverenigingen, arbeidstevredenheid van zelfstandige kunstprofessionals en rollen en competenties van interne cultuurcoördinatoren. Je werkt in kleine teams en je werkzaamheden zullen bestaan uit het met SPSS analyseren van verzamelde data, het schrijven van rapportages en artikelen en het presenteren van de onderzoeksresultaten. Verder signaleer en onderzoek je relevante andere kennisvraagstukken en trends in kennisontwikkeling binnen en buiten het directe werkveld. Je vertaalt complexe en strategisch belangrijke vragen uit het werkveld naar een passend onderzoeksprogramma gericht op de ontwikkeling van het werkveld.

Specificaties

Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA)

Functie-eisen

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde WO-opleiding en kennis van en ervaring met statistische onderzoeksmethoden en de toepasbaarheid ervan in de werkvelden. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Omdat het een tijdelijke functie betreft en je werkzaamheden snel moet kunnen oppakken is het prettig als je al enige ervaring in onze sector hebt.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

Je krijgt een bruto salaris tussen de 2.999, - en 3.989, - euro bij een werkweek van 36 uur, een tegemoetkoming in je zorgverzekering en een eindejaarsuitkering van 4.5%. Wij hebben een goed opleidingsprogramma, omdat we het belangrijk vinden dat je je blijft ontwikkelen. In je vak en als mens. Vanuit hartje Utrecht werken we in een frisse moderne kantooromgeving met flexibele werkplekken.

Werkgever

Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA

Het LKCA

Kunst en cultuur zijn essentieel voor de kwaliteit van het bestaan. Het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) wil ervoor zorgen dat iedereen goede cultuureducatie krijgt (op school én in de vrije tijd) en dat iedereen kan meedoen aan culturele activiteiten. Met 68 collega’s werken we voor en samen met het culturele veld. Wat ons typeert is dat we constant in verbinding staan met mensen en organisaties uit ons veld, nieuwsgierig zijn naar wat hen bezighoudt en open staan voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen.

Hoe doen we dat?

Wij voeden professionals en bestuurders in de culturele sector met kennis over cultuureducatie en cultuurparticipatie. Bijvoorbeeld op bijeenkomsten die wij of anderen organiseren en waar professionals uit het hele land van elkaar leren of samenwerken. Op onze website staat een schat aan informatie en kan iedereen onze publicaties downloaden. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om discussies aan te jagen, mensen en organisaties aan elkaar te verbinden en ontwikkelingen te duiden.

Specificaties

  • Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie; Beleid- en staf
  • Economie; Gedrag en maatschappij
  • max. 20 uur per week
  • €2999—€3989 per maand
  • Universitair
  • SP Medewerker kwantitatief onderzoek

Werkgever

Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Lange Viestraat 365, 3511 BK, Utrecht

Bekijk op Google Maps