Onderwijs-/Onderzoeksmedewerker (Analist) Biotechnologie en Medisch Laboratorium Onderzoek (1,0 fte)

Onderwijs-/Onderzoeksmedewerker (Analist) Biotechnologie en Medisch Laboratorium Onderzoek (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
1 jun 31 aug Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 aug 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht is plek voor een Onderwijs-/Onderzoeksmedewerker (Analist)  Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Als onderwijs-onderzoeksmedewerker (analist) heb jij een uitdagende functie waarin je een belangrijke rol speelt in het laboratorium. Jij gaat je onder andere bezig houden met het meten van lever-, hart- en nierfuncties, je verricht endocrinologische bepalingen zoals de T4 of de progesteron vitamine B12 en foliumzuur etc., je doet de eiwitspectra en houdt je bezig met de urinediagnostiek. Op termijn kan daar ook het doen van hematologische bepalingen bij gaan horen.  

Je werkt nauwkeurig en zelfstandig met verschillende technieken. Op de afdeling worden ruim 200 verschillende testen uitgevoerd op moderne apparatuur. Naast de dagelijkse werkzaamheden neem je actief deel aan verbeterprocessen en projecten. Dan heb je nog een belangrijke rol bij de communicatie met de aanvragers. De combinatie tussen theorie, praktijk en common sense nodigt je uit om de afdeling en vooral jezelf te ontwikkelen.

Alhoewel een brede inzetbaarheid in zowel klinische chemie als hematologie wordt gewaardeerd zal de nadruk van de werkzaamheden in eerste instantie bij de klinische chemie liggen. Heb je een isotopencursus gevolgd of ben je bereid deze te volgen dan is dat een pre. Verder is het zeker een pre wanneer je verregaande interesse hebt voor de ICT. Als Laboratorium Informatie Systeem (LIS) gebruiken wij Glims van de firma MIPS. De meeste apparaten zijn gekoppeld aan dit systeem. Er is reeds een key-user actief binnen het UVDL maar gezien de hoeveelheid werk willen wij graag meer ondersteuning op dit gebied. De taken van een key-user zijn o.a. het aanmaken van nieuwe bepalingen (testen), het meedenken met wijzigingen in het systeem en het uittesten van wijzigingen.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Heb je een mbo-/hbo-diploma in de klinisch chemische richting met eventueel ruime werkervaring? Ben je analytisch, initiatiefrijk, stressbestendig en kun je snel schakelen? Beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden en heb je een klantgerichte houding? Werk je graag in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en veel zaken nog in ontwikkeling zijn? Dan zoeken wij jou!

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een afwisselende positie binnen een team waarin samenwerking, performance en een goede sfeer vooropstaan. Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor de periode van één jaar met een mogelijkheid tot verlenging. De omvang van de functie is 1,0 fte (op basis van een 38-urige werkweek).

Het salaris bedraagt – afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal €2.261,- en maximaal € 3.052,- (schaal 7 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een volledige werktijd. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk op onze website voor meer informatie: Werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema’s. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.


De faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht is uniek in Nederland en neemt een internationale toppositie in op het gebied van onderwijs, onderzoek en patiëntenzorg. De opleiding Diergeneeskunde is geaccrediteerd door de Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie, de European Association of Establishments for Veterinary Education en de American Veterinary Medical Association. De faculteit participeert in verschillende universitaire samenwerkingsverbanden waaronder Utrecht Life Sciences en de Utrecht Graduate School of Life Sciences. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.

Het Universitair Veterinair Diagnostisch Laboratorium (UVDL) is het diagnostisch laboratorium van de Faculteit Diergeneeskunde Utrecht. Het UVDL is goed geoutilleerd en nagenoeg volledig vergelijkbaar met een laboratorium in een humaan ziekenhuis. Het enige verschil zijn de patiënten. Het UVDL heeft een totale formatie van circa 11 fte (15 medewerkers). Het laboratorium verricht routinematige werkzaamheden ten behoeve van de klinieken en poliklinieken. Verder worden er veel analyses gedaan voor dierenartspraktijken in Nederland die de samples middels een koerier of per post naar het laboratorium sturen.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gezondheid
  • 38—40 uur per week
  • €2261—€3052 per maand
  • MBO
  • 1046790

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you