Online coördinator 0,8 - 1,0 fte

Online coördinator 0,8 - 1,0 fte

Geplaatst Deadline Locatie
5 jun 23 jun Eindhoven

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 jun 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

'TU/e is a community of scientists, supporting staff, students and partners. People are our heart and soul, so it is of great importance to safeguard the distinctive Eindhoven atmosphere, creating a personal, welcoming and vibrant environment that enables everyone to grow professionally and personally' (TU/e Strategy 2030). De TU/e is niet alleen een universiteit waar studenten worden opgeleid. Er gebeurt ook veel baanbrekend en innovatief onderzoek op allerlei domeinen. Onderzoek dat het waard is om de (buiten)wereld over te vertellen. De afdeling Onderzoeksommunicatie en -marketing speelt daarin een belangrijke rol. Via deze afdeling wordt wetenschappelijke kennis en onderzoeksresultaten aansprekend en begrijpelijk naar buiten gebracht. Bijvoorbeeld richting de (internationale) media, maar ook naar vakbladen, wetenschappelijke platforms en via onze eigen website of socials. Laten zien wie zijn en wat we doen is belangrijk. Dit om goede, nieuwe wetenschappers aan te trekken of om partners te interesseren voor samenwerking met onze universiteit. Het team bestaat uit wetenschapsvoorlichters, persvoorlichters en een event coördinator. Ter versterking van het team zoeken wij een bevlogen Online coördinator(0,8 - 1,0 fte)

De afdeling

Het Communicatie Expertise Centrum (CEC) is één van de centrale diensten van de Technische Universiteit Eindhoven. Het CEC is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het TU/e- communicatiebeleid en ondersteunt daarin ook faculteiten en diensten. De collega die we zoeken werkt binnen het domein onderzoeksprofilering en heeft daar bij voorkeur ook affiniteit mee. Met de collega's werk je aan vernieuwende onderzoeksprofilering. Jij hebt/ vormt de visie hoe je TU/e onderzoek online wegzet en verder brengt. Daarin ben jij dus verantwoordelijk voor een effectieve inzet van de website (content en doorontwikkeling). Samen met de online coördinator Onderwijsmarketing schakel je met de online strateeg over brede ontwikkelingen op met name de website. Ook met onze social media expert werk je nauw samen. Jij coördineert de afhandeling van de webvragen over onderzoeksprofilering. Je beoordeelt webanalyses en adviseert het team over een goed online beleid. Je kijkt van buiten naar binnen en geeft zo een ander perspectief op de website aan de redacteuren.Samen met de decentrale redacteuren in de faculteiten ontwikkel je door en voer je uit.

Specificaties

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Functie-eisen

Voor deze leuke functie zoeken wij een collega die het antwoord weet op de vraag hoe wij onze website het best kunnen inzetten in de ambities die we hebben in het uitdragen van onze onderzoeksverhalen en onderzoeksnieuws. Een collega die in staat is om te opereren op het snijvlak van online marketeer en online communicatiemedewerker/ web-redacteur. Een denker en een doener, bij voorkeur met affiniteit voor wetenschappelijk onderzoek. Je belangrijkste taken zijn: 
  • Website doorontwikkeling en advisering aan het team aan de hand van data(analyse)
  • Inventariseren van interne online wensen op het gebied van Onderzoeksprofilering
  • Opstellen van de ontwikkelingsroadmap voor de sectie onderzoek in samenspraak met de teamleider onderzoek en de webmanager
  • Herschikken, optimaliseren, creëren en plaatsen van web content
  • Leiden van content (deel)projecten voor het deel Research van tue.nl  
  • Initiëren, coördineren en uitvoeren van onderdelen uit onze content kalender
  • Beheer en verbeteren van de online kanalen, vooral tue.nl
  • Implementatie en doorontwikkeling van content strategie
  • Professionalisering van redacteuren door advies en training
  • Redacteur van een aantal strategisch belangrijke pagina's binnen het domein onderzoek

Je bent initiatiefrijk, ondernemend en in staat om gemakkelijk een intern netwerk op te bouwen. Je hebt kennis van online ontwikkelingen en weet deze effectief in te zetten. Redactionele vaardigheden zijn een pré .

Arbeidsvoorwaarden

We zoeken een collega voor 0,8-1,0 fte. Het salaris bedraagt afhankelijk van leeftijd en ervaring, minimaal € 2.835,00 en maximaal € 4.274,00 bruto per maand (schaal 10). Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren en gelijkblijvende financiële omstandigheden kan de aanstelling met een jaar worden verlengd.

Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantie uitkering van 8% en uitstekende sportfaciliteiten.

Afhankelijk van CV en werkervaring behoort een aanstelling via EUFLEX (detacheringsbureau van de TU/e) tot de mogelijkheden.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Marketing en communicatie
  • max. 38 uur per week
  • HBO
  • V89.3960

Werkgever

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Rondom 70, 5612 AP, Eindhoven

Bekijk op Google Maps

Interesting for you