Beveiligingsmedewerker (1.0 FTE) (M/V)

Beveiligingsmedewerker (1.0 FTE) (M/V)

Geplaatst Deadline Locatie
13 jun 1 jul Eindhoven

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jul 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) heeft een vacature voor:

Beveiligingsmedewerker (1.0 FTE) (M/V)

bij de afdeling Safety & Security van Dienst Interne Zaken.

Functieomschrijving

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit, gespecialiseerd in engineering, science & technology. We staan bekend om onze grote wetenschappelijke impact en ontwikkeling van technologische innovaties. Onze universiteit staat midden in de samenleving: TU/e zet in op complexe, maatschappelijke uitdagingen door zich met onderwijs en onderzoek specifiek te richten op drie Strategic Areas: Energy, Health en Smart Mobility. De TU/e staat (inter)nationaal hoog aangeschreven vanwege haar primaire processen: onderwijs en onderzoek. Groei is er volop. Zo is het aantal studenten gegroeid naar 13000 en de verwachting is dat dit aantal de komende jaren verder zal stijgen. De faculteiten en instituten worden in hun bedrijfsprocessen ondersteund door diensten, waaronder de Dienst Financiële en Economische Zaken.

De Dienst Interne Zaken (DIZ) levert diverse facilitaire producten en diensten. Hierbij kan worden gedacht aan activiteiten op het gebied van beveiliging, zaalbeheer, congressen, post, transport, repro, catering, schoonmaak, afvalbeheer, etc. Een overzicht van deze producten en diensten is te vinden op de website www.diz.tue.nl.

De afdeling Safety & Security is ondergebracht bij de Dienst Interne Zaken. Deze afdeling bestaat uit diverse deskundigen op het gebied van beveiliging, brandweer en bedrijfshulpverlening, en organiseert alles wat te maken heeft met integrale veiligheid. Denk hierbij aan het zorgdragen voor de veiligheid bij evenementen, het organiseren van BHV opleidingen en oefeningen, ontwikkelen en uitvoeren van planvorming op sociale- en fysieke veiligheidsthema's. De afdeling heeft een belangrijke rol ten aanzien van crisismanagement.

 De functie:

Als Beveiligingsmedewerker vervult u onder meer de volgende taken:
  • Lopen van surveillance (beveiligingsrondes) en/of bekijken bewakingsmonitoren;
  • Nemen van preventieve maatregelen bij gesignaleerde ongewone, onveilige en risicovolle situaties, evenals uitvoeren van toegangscontrole van personen;
  • Optreden bij meldingen en calamiteiten, evenals optreden als bedrijfshulpverlener;
  • Rapporteren van voorvallen en meldingen tijdens de dienst, evenals bespreken en overdragen hiervan aan collega's;
  • Verzorgen van het parkeerbeheer, evenals toezicht houden en parkeerhandhaving op de TU/e campus;
  • Werkzaamheden verrichten in het Security Center, meldingen aannemen en bijbehorende acties uitzetten, bedienen intercoms, administratie,
  • Beveiligingswerkzaamheden bij interne evenementen.
  • Begeleiden van stagiaires

Specificaties

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Functie-eisen

Wij zoeken een kandidaat die voldoet aan de volgende eisen:
  • Werk- en denkvermogen op mbo-niveau aangevuld met vakgerichte cursussen
  • Vereist: diploma Beveiliger 2 of 3.
  • Gewenst: vakopleiding beveiliging, BHV-diploma en AED-diploma of de bereidheid deze te halen.
  • Je weet ook onder spanning en druk doelmatig en conform de vereiste etiquette te functioneren;
  • Je functioneert goed in teamverband;
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal. Op elementair niveau in woord en geschrift in de Engelse taal;
  • Je bent geordend, accuraat en behoudt het overzicht over het totaal van activiteiten;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van één jaar. Bij goed functioneren en gelijkblijvende (economische) omstandigheden is er uitzicht op een verlenging van uw aanstelling of een aanstelling voor onbepaalde tijd. Het fulltime bruto salaris per maand bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring minimaal minimaal € 1.858,- en maximaal € 2.644,- conform schaal 5 CAO-NU). Dit is exclusief toeslag voor het werken in onregelmatige diensten (3 ploegen volcontinu dienst).

De eindejaarsuitkering bedraagt 8,3% van het jaarsalaris (overeenkomend met een maandsalaris). De vakantie-uitkering bedraagt 8% van het jaarsalaris. De TU/e biedt verder uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. kinderopvang, 29 verlofdagen bij een 38-urige werkweek, werken in een vast rooster en uitstekende sportfaciliteiten). Er kan overwogen worden de aanstelling via Euflex te laten verlopen (het detacheringsbureau van de TU/).

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 38 uur per week
  • V87.3974

Werkgever

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Rondom 70, 5612 AP, Eindhoven

Bekijk op Google Maps

Interesting for you