Universitair docent klinische neuropsychologie

Universitair docent klinische neuropsychologie

Geplaatst Deadline Locatie
17 jun 1 jul Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jul 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De afdeling Klinische, Neuro- en Ontwikkelingpsychologie, Faculteit Gedrags en Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam, is op zoek naar een universitair docent klinische neuropsychologie.

Functieomschrijving

De UD wordt gepositioneerd binnen de sectie Klinische Neuropsychologie en heeft als hoofdtaken onderwijs en onderzoek op het terrein van de klinische neuropsychologie.

Uw taken
  • Uitvoeren, ontwikkelen en coördineren van onderwijs in de bachelor Psychologie, master Neuropsychologie en research master Cognitive Neuropsychology
  • Begeleiden van studenten voor de bachelor en mastertheses
  • Ontwikkelen en uitvoeren van patiëntgericht onderzoek voor het onderzoeksprogramma Klinische Neuropsychologie
  • Creëren van een financieel budget voor het onderzoeksprogramma, met name door het aanvragen van persoonlijke en consortiumsubsidies

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

  • PhD op het gebied van klinische neuropsychologie
  • Aantoonbare ervaring als  docent, in bezit van BKO of bereid binnen afzienbare tijd BKO te behalen;
  • Goede track-record op het gebied van internationale publicaties;
  • Ervaring met het verwerven van externe onderzoeksfinanciering;
  • Bij voorkeur ervaring in de klinische praktijk;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €3.637 (schaal 11) en maximaal €5.656 (schaal 12) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Universitair docent 1 of Universitair docent 2 en staat open voor ten minste 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 4 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.
Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
  • Maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband,
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering,
  • Bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer,
  • Goede doorgroei mogelijkheden, goede en voordelige sportfaciliteiten

Werkgever

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 23.000 studenten en werken ruim 4.500 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen
De Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen (FGB) richt zich op het brede domein van gedrag en gezondheid. Met ons onderwijs en onderzoek spelen we actief in op de actuele ontwikkelingen in de maatschappij. Van gezond ouder worden tot e-health, van jeugdcriminaliteit tot de aanpak van depressiviteit, van training voor topsporters tot social media als onderwijstool. Uniek is dat we drie disciplines combineren: psychologie, bewegingswetenschappen en pedagogiek.

Werken bij Gedrags- en Bewegingswetenschappen is werken bij een ambitieuze organisatie die zich kenmerkt door een informele sfeer en korte communicatielijnen. BIJ FGB krijg je alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. De faculteit telt ongeveer 3.400 studenten en ca 600 medewerkers.
Over afdeling, instituut, project
De Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam is uniek in het brede veld van gedrags- en gezondheidswetenschappen door de combinatie van de disciplines psychologie, pedagogiek en bewegingswetenschappen. De afdeling Klinische, Neuro en Ontwikkelingspsychologie richt zich op de implementatie van onderzoek en onderwijs in de klinische psychologie in de ruimste zin, van genetica tot behandeling en zorg. Ons onderzoek richt zich direct of indirect op het ontstaan ​​en de diagnose van psychische stoornissen en de daaropvolgende behandeling en preventie. De universitair docent wordt gepositioneerd in de sectie Klinische neuropsychologie. Binnen deze sectie wordt toonaangevend onderzoek gedaan naar de ontwikkeling, diagnose en behandeling van gedrags- en functionele beperkingen veroorzaakt door stoornissen in het centrale zenuwstelsel bij kinderen, volwassenen en ouderen. Het onderwijs wordt vormgegeven in samenwerking met de afdeling en betreft de bachelor Psychologie, de master Neuropsychologie en de research master Cognitive Neuropsychology. .

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Gedrag en maatschappij
  • Gepromoveerd
  • 998

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you