GZ-psycholoog

GZ-psycholoog

Geplaatst Deadline Locatie
19 jun 2 jul Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als GZ-psycholoog verricht u psychodiagnostisch onderzoek en (groeps)behandelingen bij zowel klinische- als poliklinische patiënten van de afdeling Psychiatrie. Qua diagnostiek betreft het vrijwel altijd second opinions bij patiënten met complexe psychiatrische problematiek. Ook levert u een bijdrage aan follow-up onderzoek bij patienten met erfelijke neurocognitieve ontwikkelingsstoornissen voor het Expertisecentrum Erfelijke Neuro-Cognitieve Ontwikkelingsstoornissen (ENCORE), aan welke we nauw zijn verbonden.

Zowel intelligentieonderzoek, neuropsychologisch onderzoek als persoonlijkheidsonderzoek behoren tot uw werkzaamheden. Er wordt, zo nodig, nauw samengewerkt met de (klinisch) neuropsychologen van de afdeling Neurologie. Qua behandeling betreft het met name CGT, IPT en EMDR bij individuele patiënten op de polikliniek of bij groepen op de deeltijdbehandeling. Ook geeft u werkbegeleiding en supervisie aan onze PioGs.

De verdeling in werkzaamheden is ongeveer 50% psychodiagnostisch onderzoek en 50% behandeling/werkbegeleiding.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

U bent een GZ-psycholoog met zowel een scherpe klinische als een kritisch wetenschappelijke blik. U heeft minimaal 3 jaar werkervaring als ondernemende GZ-psycholoog en staat stevig in uw schoenen. Bij voorkeur heeft u affiniteit met het overdragen van kennis en ervaring in het bijdragen aan de opleiding van de co-assistenten, arts-assistenten en stagiaires psychologie.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma's en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een periode van 1 jaar met uitzicht op verlenging. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.086,- (schaal 11) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

De afdeling Psychiatrie richt zich op de topreferente gebieden depressieve stoornissen, zwangerschapsgerelateerde psychiatrie, eerste (manisch)psychotische ontregeling en ziekenhuispsychiatrie. Naast psychiaters, arts-assistenten, een klinisch psycholoog, een GZ-psycholoog, een psychotherapeut/systeemtherapeut, twee GZ-psychologen in opleiding en een PDW-er, werken er meerdere promovendi en stagiaires op de afdeling. Deze samenstelling maakt de werkomgeving dynamisch en inspirerend. Er is volop ruimte eigen ideeën vorm te geven. Hard werken en ruimte voor eigen ontwikkeling en een sfeer van vrijheid typeren deze werkplek.

Specificaties

  • Paramedische patiëntenzorg
  • Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • €3706—€5086 per maand
  • Universitair
  • 21.18.19.THZ-P519243-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps