Junior Docent Digital Collaborative Learning Environment

Junior Docent Digital Collaborative Learning Environment

Geplaatst Deadline Locatie
20 jun 8 aug Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 aug 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als junior docent krijg je de kans om je te verdiepen, academische innovaties te plegen en een portfolio op te bouwen in de context van het onderwijs voor uitstroom in diverse vakgebieden (docent VO, docent HBO, beleid WO of docent in het bedrijfsleven). Het traject kent een focus op persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeling als docent  en academische ontwikkeling. Daarnaast krijg je tijdens je aanstelling tevens de mogelijkheid om de Basis Kwalificatie Onderwijs (BKO) te behalen.

Jouw taken
Bij het Athena Instituut willen we een hybride/blended leeromgeving voor studenten ontwikkelen waarin verschillende leermiddelen aan studenten worden aangeboden, zoals vlogging, P2P feedback en collaborative assignments. Het leren van de ervaring van andere studenten verhoogt het leerrendement van studenten, verlaagt de werkdruk en bevordert 21ste eeuwse vaardigheden zoals samenwerking, communicatie en creatieve probleemoplossing.  Je zult meewerken aan de verdere ontwikkeling van deze Digital collaborative learning environment binnen het onderwijs dat wordt aangeboden door het Athena Instituut.

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

•Je hebt een MSc, bij voorkeur in Management Policy Analysis and entrepreneurship in the health and life sciences, of International Public Health, gedurende je opleiding uitstekende resultaten behaald (GPA >7,5), met name in stages en afstudeeronderzoek;
•Je hebt bij voorkeur ervaring in kwalitatieve en participatieve onderzoeksmethoden;
•Je schrijft en spreekt vloeiend Engels;
•Je bent een teamspeler en staat open voor transdisciplinair onderzoek, en je bent in staat onderwijs te ondersteunen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.


Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie.

Deze functie is bij uitstek geschikt voor startende docenten. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 4 jaar, met een proeftijd van 2 maanden (in totaal 50 maanden). Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €2.709 (schaal 10) en maximaal €4.274 (schaal 10) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Docent 4 en staat open voor 0,8 fte.

Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
  • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
  • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
  • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 23.000 studenten en werken ruim 4.500 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Faculteit der Bètawetenschappen
De Faculteit der Bètawetenschappen inspireert wetenschappers en studenten om duurzame oplossingen te vinden voor complexe maatschappelijke vraagstukken. Van bosbranden tot big data, van obesitas tot geneesmiddelen en van molecuul tot de maan: ons onderwijs en onderzoek beslaan de volle breedte van de bètawetenschappen. Nationaal en internationaal delen wij kennis en ervaring met vooraanstaande wetenschappelijke instituten en het bedrijfsleven.

Werken bij Bètawetenschappen is samenwerken met studenten, promovendi en wetenschappers met focus op hun vak én een brede blik op de wereld. De faculteit telt ongeveer 5.750 studenten en er werken ruim 1.250 medewerkers.


Athena Instituut
De functie wordt aangeboden binnen het Athena Instituut. Het is de missie van Athena om een bijdrage te leveren aan een beter begrip van innovatieprocessen én aan een maatschappelijk verantwoorde implementatie van onderzoek en innovatie in de samenleving. Het onderzoek richt zich specifiek op de ontwikkeling van innovatieve platforms en instrumenten om de interactie op het snijvlak van wetenschap en maatschappij te faciliteren op het gebied van gezondheid en duurzaamheid.

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 32 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • 1059

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you