Onderzoeker/docent

Onderzoeker/docent

Geplaatst Deadline Locatie
20 jun 30 jun Zwolle

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jun 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ga jij ons versterken en expertise inbrengen vanuit de sociale wetenschap om de familiekant van het familiebedrijf beter te doorgronden? 

Per 1 september zoeken wij een collega voor de functie van onderzoeker/docent met een sociaal-wetenschappelijke achtergrond. Als onderzoeker/docent heb je als taak het uitvoeren en begeleiden van het lopende onderzoek waarbij we vooral benieuwd zijn naar welke bijdrage jij vanuit jouw expertise zal inbrengen. Je werkt mee aan de verslaglegging over de projecten in vakbladen en wetenschappelijke journals en hebt een rol in het verspreiden van de kennis zowel naar ondernemers als richting studenten. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van je werk het meeschrijven aan nieuwe onderzoeksprojectvoorstelllen.

Je komt terecht in een dynamisch team: het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven. Binnen de groep (12 m/v) ontwikkelen en delen we kennis op het gebied van familiebedrijven. We werken aan concrete kennisproducten, gestoeld op gedegen empirisch onderzoek. Het onderzoek richt zich op actuele thema’s binnen het familiebedrijf vanuit de twee onderzoekslijnen ‘strategisch ondernemerschap’ en ‘goed bestuur & bedrijfsopvolging’. Onze expertise zetten we in voor het versterken van de ondernemende kracht van familiebedrijven. We ontwikkelen best practices, instrumenten en informatiemateriaal voor ondernemers maar zorgen er ook voor dat de kennis terecht komt in het onderwijs.

Specificaties

Hogeschool Windesheim

Functie-eisen

Ben jij een ervaren onderzoeker die multi-disciplinair kan denken, helder kan schrijven en presenteren. Herken jij je daarnaast ook in onderstaande punten? 

  • Je bent een ervaren onderzoeker met een sociaal wetenschappelijke achtergrond.
  • Je hebt ervaring of affiniteit met het doen van onderzoek in het HBO.
  • Je hebt ervaring of affiniteit met het familiebedrijf.
  • Je bent gepromoveerd.
  • Je bent een teamspeler en zet je in om samen met andere doelen te bereiken.
  • Je kunt praktijkgerichte onderzoeksprojecten kan ontwerpen.
  • Jouw publicatievaardigheden blijken uit relevante publicaties in wetenschappelijke tijdschriften.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Wat wij bieden

Bij Windesheim zit je goed als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en arbeidsvoorwaarden en regelingen, zoals een eindejaarsuitkering, 53 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, volledige reiskostenvergoeding voor de trein of bus.

Vanwege het tijdelijke duur bieden wij een dienstverband via een payroll organisatie voor de negen maanden. Mocht daarna het project definitief doorgaan bieden wij een tijdelijk contract voor de duur van het project. 

De functie valt onder de standaard functiekarakteristiek van Docent/Onderzoeker. 
Afhankelijk van jouw opleiding en relevante werkervaring bedraagt het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband tussen de €3560,- en €5564,- (conform schaal 11/12 van de cao hbo).

Werkgever

Hogeschool Windesheim

Hogeschool Windesheim biedt iedereen die het in z’n mars heeft, de kans om hoger onderwijs te volgen. Dat doen we in samenspraak met bedrijven en instellingen uit de regio’s rond Zwolle en Flevoland. We bieden jongeren en professionals een eigen leerroute zodat je je ontwikkelt op het (vak)gebied dat bij je past. We hebben oog voor elkaar en zijn betrokken bij de samenleving. Wij durven te vernieuwen en het bestaande ter discussie te stellen. Samen zijn we nieuwsgierig hoe het beter kan. Wij delen onze kennis en zijn gericht op samenwerken.

Onze medewerkers waarderen de persoonlijke aandacht die er voor hen is en de diversiteit en de levendige omgeving dankzij de studenten. Zij waarderen hun werk bij Windesheim gemiddeld met een cijfer 7,5. Onze vestiging in Zwolle is op loopafstand van het station aan de rand van een groene wijk.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Techniek; Gedrag en maatschappij
  • 32—40 uur per week
  • €3560—€5564 per maand
  • Gepromoveerd
  • SP Onderzoeker/docent

Werkgever

Hogeschool Windesheim

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Campus 2, 8017 CA, Zwolle

Bekijk op Google Maps

Interesting for you