Medewerker studentenzaken (roostering)

Medewerker studentenzaken (roostering)

Geplaatst Deadline Locatie
4 jul 4 aug Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 aug 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als medewerker studentenzaken (roostering) bent u samen met uw naaste collega verantwoordelijk voor onderwijs- en tentamenroostering en voor de tentamenorganisatie van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.
 
U stelt een concept tentamenjaarplanning op, zorgt voor de zaalreservering, zorgt dat voldoende surveillanten worden aangevraagd en komt tot afstemming met secretariaten van de vaksecties over de procesgang rondom de tentamens. Ook de organisatie van voorzieningen voor studenten met een functiebeperking hoort tot het takenpakket. Op dagen dat tentamens worden afgenomen bent u het aanspreekpunt.
 
Verder stelt u, samen met uw collega, de onderwijsroosters samen voor alle opleidingen binnen de faculteit (u heeft voor de dubbelstudies contact met collega’s van andere faculteiten) en voert de onderwijsroosters in het roostersysteem Syllabus+ in. Daartoe inventariseert u de inzetbaarheid van docenten en zaalruimtes, communiceert u conceptroosters naar docenten en komt met hen tot een afstemming over de definitieve roosters. U lost (ad-hoc) roosterproblemen op en draagt zorg voor een juiste communicatie richting alle betrokkenen bij eventuele wijzigingen. U bent namens de faculteit gesprekspartner in universiteitsbrede overleggen aangaande de roostering.
 
Zowel voor de medewerkers van het Bureau Onderwijs als voor de overige medewerkers en studenten van de faculteit en de universiteit bent u het eerste aanspreekpunt waar het roostering gerelateerde zaken van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid betreft. U onderhoudt hierin nauwe contacten met de onderwijscoördinator van de faculteit en de vakcoördinatoren. Hierdoor heeft u goed inzicht in het roosterproces in relatie met de facultaire werkwijze en kunt u voorstellen ontwikkelen ter verbetering van het roosterproces en hierin adviseren aan betrokkenen.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

U beschikt bij voorkeur over een hbo werk- en denkniveau en over relevante ervaring in een soortgelijke functie binnen een onderwijsomgeving. U kent de complexiteit van een onderwijsorganisatie van binnenuit, zowel qua organisatie als cultuur.
Ervaring met het roosterprogramma Syllabus plus (of UNTIS of een soortgelijk systeem) alsook kennis van onderwijsondersteunende systemen (Osiris en Brightspace) strekt tot aanbeveling.
 
U bent dienstverlenend ingesteld, flexibel, stressbestendig en kunt goed presteren onder druk. Daarnaast bent u een nauwkeurige werker die snel leert, goed overzicht kan houden en om kan gaan met complexe planningsvraagstukken. U werkt uiterst gestructureerd en u kan en durft prioriteiten te stellen en hiernaar te handelen.
U bent communicatief zeer vaardig en ziet het als een uitdaging een zo optimaal mogelijk rooster samen te stellen. Daarbij verstaat u de kunst om zich in het spanningsveld te begeven dat de soms tegenstrijdige belangen van docent, student en Universiteit met zich meebrengt. Verder wordt van u verwacht dat u met plezier in teamverband werkt en waar nodig afstemming zoekt met collega’s binnen en buiten de faculteit.

Arbeidsvoorwaarden

  • aanstelling: 0,8 fte
  • maximum salaris per maand € 3.445,- bruto op basis van een 38 urige werkweek (salarisschaal 8)
  • het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • de hoogte van het salaris is afhankelijk van relevante werkervaring. De indeling in het genoemde maximumsalaris wordt bereikt bij 10 relevante werkervaringsjaren
  • afhankelijk van opleiding en ervaring kan er een aanloopschaal van toepassing zijn
  • UFO-Functieprofiel: Medewerker studentenzaken, niveau 2
  • contractduur: 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging

 
De beoogde datum indiensttreding is 1 september 2019.

Benieuwd naar onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

Werkgever

De Radboud Universiteit is een internationaal opererende, studentgerichte onderzoeksuniversiteit met zeven faculteiten. We leiden studenten op tot academici die over de grenzen van hun vak heen kijken. Onze wetenschappers leveren excellent onderzoek en maken hierbij gebruik van state of the art onderzoeksfaciliteiten.

Afdeling

Faculteit der Rechtsgeleerdheid
De Faculteit der Rechtsgeleerdheid maakt deel uit van de Radboud Universiteit. Kerntaken van de faculteit zijn onderwijs en onderzoek. Het wetenschappelijk onderwijs van de rechtenfaculteit is gericht op het opleiden van allround juristen en op postacademische scholing van juristen. Kenmerkend van het grensverleggend wetenschappelijk onderzoek is dat het veelal in samenwerking met de juridische beroepspraktijk plaatsvindt. Het faculteitsbureau staat op administratief en organisatorisch vlak centraal in de faculteit. Het faculteitsbureau in smalle zin bestaat uit de directeur van de faculteit , ondersteund door de secretaris van het bestuur, een secretaresse en een archiefmedewerker.
In brede zin is het faculteitsbureau onder te verdelen in de volgende bureaus:
• Bureau Onderwijs;
• Bureau In- en Externe Betrekkingen;
• Student Support;
• Bureau Financiën;
• afdeling Personeel en Organisatie;
• de secretariaten van de verschillende vaksecties.
Het Bureau Onderwijs maakt onderdeel uit van het faculteitsbureau en draagt zorg voor dienstverlening op het gebied van onderwijs in brede zin: (toekomstige) studenten, docenten en (interne) afdelingen. Binnen de Faculteit der Rechtsgeleerdheid verzorgen de docenten onderwijs voor ongeveer 2800 studenten binnen de verschillende aandachtsgebieden van de studie Rechten. Het Bureau Onderwijs draagt zorgt voor studentenregistratie, (tentamen)roostering, informatievoorziening aan studenten, ondersteuning van de examencommissie, beleidsvorming en het mede voorbereiden van onderwijsvisitaties. Daarnaast heeft het Bureau Onderwijs taken op het gebied van kwaliteitszorg en onderwijsvernieuwing.
Het bureau bestaat uit 14 medewerkers.
 
Meer over Faculteit der Rechten

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Recht
  • max. 30.4 uur per week
  • max. €3445 per maand
  • HBO
  • 22.20.19

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Comeniuslaan 4, 6525 HP, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you