Docent Farmaceutische Analyse

Docent Farmaceutische Analyse

Geplaatst Deadline Locatie
5 jul 29 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht is op zoek naar een docent Farmaceutische Analyse (0,8 - 1,0 fte). Interesse? Lees dan snel het hele profiel.

Functieomschrijving

Je verzorgt het onderwijs vanuit de afdeling Biomoleculaire massaspectrometrie en proteomics. De disciplinegroep verzorgt onderwijs in de bachelor- en masterfase van de opleiding Farmacie, de bachelor College of Pharmaceutical Sciences en de master Drug Innovation. Wij verzorgen vooral het biochemische en analytische onderwijs, maar daarnaast ook meer algemene farmaceutische cursussen rondom bereiding van geneesmiddelen. Het onderwijs wordt aangeboden in een breed scala aan onderwijsvormen zoals hoorcolleges, werkcolleges, practica en projectgroepen, waarbij student-activerend onderwijs centraal staat.


Tot je taken behoren onder andere:

  • het verzorgen van onderwijs met focus op het gebied van de farmaceutische productzorg en -analyse, zowel individuele magistrale bereidingen als voorraadbereiding;
  • onderwijs rondom nieuwere geneesmiddelen zoals biologicals en nieuwe therapeutische concepten;
  • het begeleiden van studenten in onderwijsgroepen waarin student activerende onderwijsvormen voorop staan zoals case-based learning en projectonderwijs;
  • het begeleiden van practica, onderzoeksprojecten en scripties van studenten;
  • het begeleiden van studenten naar hun professionele toekomst;
  • het afnemen van schriftelijke en mondelinge toetsen;
  • het ontwikkelen van studiematerialen en opdrachten;
  • coördinatie van cursussen;
  • actief ontwikkelen van nieuwe cursus onderdelen vooral op het raakvlak van farmacie en biomoleculaire massaspectrometrie.


Tijdens de aanstelling word je in de gelegenheid gesteld de leergang Basis Kwalificatie Onderwijs (BKO) te volgen en het BKO certificaat te behalen. Deze leergang is bestemd voor docenten in het wetenschappelijk onderwijs die hun arsenaal aan didactische vaardigheden willen vergroten.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij vragen een energieke en enthousiaste apotheker of afgestudeerde, bij voorkeur gepromoveerde, biomedisch of farmaceutisch wetenschapper die affiniteit heeft met farmaceutische analyse en productzorg. Je werkt graag samen en je functioneert goed in een team. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatievaardigheden (Engels en Nederlands) en ben je in staat mensen te motiveren en te inspireren. Je vindt flexibele werktijden geen probleem. Het goed beheersen van de Nederlandse taal is een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamische omgeving. Het betreft een aanstelling van 0,8 - 1,0 fte voor 1 jaar. Bij goed functioneren behoort verlenging tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.274,- (schaal 10 cao Nederlandse Universiteiten) bij een fulltime dienstverband.

 

Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Verder bieden wij goede pensioenvoorzieningen, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht omvat zes departementen: Biologie, Farmacie, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. Zij heeft omstreeks 6.500 studenten en bijna 1.500 medewerkers, en staat internationaal bekend om haar kwaliteit in onderzoek. De wetenschappelijke programma’s van de faculteit weerspiegelen de ontwikkelingen in de maatschappij en de wetenschap van vandaag. Lees het jaarbeeld 2018 van de faculteit Bètawetenschappen.

Het departement Farmaceutische Wetenschappen verzorgt innovatief onderwijs op het terrein van de farmacie en de farmaceutische wetenschappen en verricht hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek op, of grenzend aan het terrein van de farmaceutische wetenschappen. Het departement laat zich daarbij inspireren door vraagstellingen vanuit de maatschappij, in het bijzonder vanuit de gezondheidszorg.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • 32—40 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • 1050701

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you