Medewerker Servicepunt

Medewerker Servicepunt

Geplaatst Deadline Locatie
9 jul 23 jul Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 jul 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Universiteit Leiden, het Bestuursbureau, directie Bedrijfsvoering, Personeel Shared Service Center (PSSC), zoekt een Medewerker Servicepunt (0.5 fte)

Functieomschrijving

Het Personeel Shared Service Center (PSSC) is verantwoordelijk voor de uitvoering van de processen rondom personeels- en salarisadministratie, en voor het afhandelen van vragen van leidinggevenden en medewerkers. Een centraal punt voor goede en consistente service. Het PSSC bevat 4 teams: Instroom/Uitstroom, Personele Mutaties, Salarisadministratie en Arbeidsvoorwaarden, en het Servicepunt. De eerste drie teams vormen de backoffice van het PSSC. Het Servicepunt is de frontoffice. Als medewerker Servicepunt informeert en adviseert u medewerkers en leidinggevenden over combinaties van regelingen, keuzemogelijkheden én de consequenties daarvan. U bent het eerste aanspraakpunt voor medewerkers en leidinggevenden als het gaat over personeelsonderwerpen. U maakt daarbij veelal gebruik van digitale technieken, zoals schermovername, ticketsysteem. Als blijkt dat er van alles moet worden uitgezocht of een berekening nodig is, zet u de vraag door naar een tweedelijnsloket, bijvoorbeeld van het PSSC, ISSC of HRM advies. U registreert klantvragen in het ticketsysteem en houdt de voortgang van tickets die in bewerking zijn in de gaten. Verder zorgt u ervoor dat de informatie op de website up-to-date is. Ook controleert u de werking van de processen, systemen en informatiebronnen aan de hand van feedback van de klant en het ticketsysteem. Met verbeterpunten gaat u proactief aan de slag. Daarnaast worden binnen het team aandachtsgebieden verdeeld en speciale taken uitgevoerd, zoals:

  • Up-to-date houden van de website;
  • Verzorgen van communicatieberichten;
  • Opstellen van instructies, procesbeschrijvingen en handleidingen;
  • Inwerken nieuwe collega’s van het Servicepunt;
  • Participeren in projecten gericht op het verbeteren van processen;
  • Vervangen van de collega’s uit de teams Instroom, Doorstroom en Personele Mutaties bij piekwerkzaamheden en afwezigheid. 

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

  • Hbo werk- en niveau en bekend zijn met de relevante wet- en regelgeving;
  • Gedegen kennis van SAP-HR en Self Service;
  • Ervaring met werken in een Business-Intelligencesysteem;
  • In staat zijn om resultaatgerichtheid te koppelen aan klantgerichtheid;
  • Kwaliteitsbewustheid en gestructureerd werken als een tweede natuur hebben;
  • Zowel zelfstandig als in een team prima kunnen (samen)werken;
  • Zowel goede mondelinge als schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels;
  • Proactief, flexibel en initiatiefrijk.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling vindt plaats conform de CAO Nederlandse Universiteiten voor een periode van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring,  minimaal  € 2.261,-  en maximaal € 3.052,-  bruto per maand bij een fulltime aanstelling schaal 7 (met uitloop naar schaal 8 – maximaal € 3.445,- bruto).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op www.werkenbij.leidenuniv.nl.

Werkgever

Universiteit Leiden

De Universiteit Leiden, in 1575 opgericht, is een van Europa’s meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten. De universiteit heeft zeven faculteiten in het alfa-, bèta- en gammadomein, is gevestigd in Leiden en Den Haag en heeft ruim 6.700 medewerkers en 28.130 studenten.

De universiteit als geheel wordt bestuurd door het College van Bestuur (CvB). Het Bestuursbureau ondersteunt het College van Bestuur en draagt zorg voor de voorbereiding van beleid en de uitvoering van besluiten. In de komende jaren groeit het aantal servicetaken van het Bestuursbureau. Naast bestaande dienstverlening op het terrein van onder meer informatiemanagement, juridische expertise, en een financieel shared service center, is in 2019 ook een personeel shared service center binnen het Bestuursbureau geplaatst.

Informatie over het Bestuursbureau en de directie Bedrijfsvoering kunt u vinden op www.organisatie.leidenuniv.nl/bestuursbureau.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • HBO
  • 19-319

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you