Projectmedewerker implementatie Brightspace

Projectmedewerker implementatie Brightspace

Geplaatst Deadline Locatie
9 jul 11 aug Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 aug 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Universiteit Leiden, de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen, afdeling Science Onderwijs en Studentenzaken (SOSZ) in samenwerking met de afdeling Communicatie & Marketing (C&M), zoekt een Projectmedewerker implementatie Brightspace (0.8 fte)

Functieomschrijving

Vind je het leuk om mee te werken binnen verschillende projecten en ben je goed in plannen en organiseren? Zie je jezelf als een teamspeler die de boodschap goed over weet te brengen? In het kader van het universitaire traject harmonisatie onderwijslogistiek zoeken wij iemand die de verschillende betrokkenen binnen de faculteit kan ondersteunen bij de implementatie van een nieuw Learning Management System, Brightspace. Momenteel werken onze opleidingen met modules in het systeem Blackboard. Per september wordt gestart met een overgang naar het nieuwe systeem Brightspace.

In deze functie ben je zowel verantwoordelijk voor het uitvoeren van een aantal deelopdrachten als voor het ondersteunen op administratief vlak. 

Tot je dagelijkse werkzaamheden behoren onder andere: 

  • Het inventariseren en analyseren van het gebruik van non-courses binnen het huidige Learning Management Systeem Blackboard, met als doel deze zo veel mogelijk een andere (betere) plek te geven;
  • Het coördineren en organiseren van trainingen voor Brightspace (het nieuwe LMS);
  • Adviseren bij het overzetten van cursussen van Blackboard naar Brightspace en het ondersteunen (en controleren) van docenten bij het correct gebruiken van afgesproken templates en werkwijzen (Leids course model, easy access);
  • Het voorbereiden en realiseren van communicatie naar medewerkers en studenten, in samenwerking met de afdeling C&M;
  • Het afstemmen van communicatiemomenten en –formats met het centrale projectteam;
  • Het (administratief) ondersteunen van de projectleiders: Het beheren van vragen, mailboxen en planningen etc. 

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

  • Wij zoeken een enthousiaste collega met minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Een collega die organisatorisch sterk is en goed kan samenwerken;
  • Iemand met wie we kunnen sparren over de beste aanpak;
  • Iemand die aantoonbare ervaring heeft met projectcommunicatie;
  • Die ervaring heeft met projectmatig werken en die weet hoe belangrijk organisatie sensitiviteit is om doelstellingen te bereiken;
  • Een goede beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als op schrift;
  • Die affiniteit heeft met het (hoger)onderwijs en met procesdenken. 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de periode van 1 jaar. Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.579 en maximaal € 3.445 bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 8).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden.  Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kun je nalezen op: www.werkenbij.leidenuniv.nl.

Werkgever

De faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen is een toonaangevende faculteit waarin medewerkers en studenten werken in een dynamische, internationale omgeving en waar persoonlijke en academische ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Onze mensen worden geïnspireerd door nieuwsgierigheid, om zo fundamentele kennis te vergroten en over grenzen heen te kijken. Voor de wetenschap, én om een bijdrage te leveren aan grote maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Het onderzoek binnen de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen varieert van wiskunde, informatica, sterrenkunde, natuurkunde, scheikunde en biofarmaceutische wetenschappen tot aan biologie en milieuwetenschappen en is belegd bij acht instituten. Die verzorgen tevens acht bachelor- en dertien masteropleidingen. De faculteit is de afgelopen jaren sterk gegroeid en telt meer dan 2200 medewerkers en 5000 studenten. We zijn gesitueerd in het hart van het Bio Science Park, één van Europa’s grootste scienceparken, waar universiteit en bedrijfsleven elkaar ontmoeten.

Science Onderwijs en Studentenzaken (SOSZ) ondersteunt en faciliteert de onderwijsorganisatie van de gehele faculteit. Allerlei onderwijs gerelateerde vraagstukken komen in deze afdeling samen. SOSZ bevat de volgende onderdelen: de Studenten Administratie, het Science International Office, team ICT&Onderwijs, Facultaire onderwijscoördinatie, Onderwijsbeleid en -kwaliteitszorg, Career Services en de coördinatie van het Honours College.

Specificaties

  • IT; Beleid- en staf
  • HBO
  • 19-320

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Einsteinweg 55, 2333 CC, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you