Coördinator bedrijfsvoering digital humanities projecten

Coördinator bedrijfsvoering digital humanities projecten

Geplaatst Deadline Locatie
9 jul 4 aug Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 aug 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Utrecht is plek voor een coördinator bedrijfsvoering digital humanities projecten. Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Binnen de faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Utrecht zijn we op zoek naar een coördinator bedrijfsvoering die zich thuis voelt binnen een academische setting. Een professional die zich goed kan verplaatsen in (de belangen van) verschillende doelgroepen, zoals wetenschappers, partners binnen en buiten de universiteit als ook (wetenschappelijke) programmeurs. Wil je werken binnen een ondernemend en stimulerend werkklimaat en heb je ervaring met projectmatig werken dan zijn we op zoek naar jou!

Binnen verschillende onderzoekdomeinen van de faculteit Geesteswetenschappen werken diverse groepen onderzoekers en (wetenschappelijke) programmeurs samen aan de ontwikkeling van digital humanities. In de digital humanities worden IT-toepassingen gebouwd en digitale bronnen gebruikt voor het geesteswetenschappelijk onderzoek.

Om je een indruk te geven van je werk hebben we enkele taken voor je op een rij gezet:

  • effectief communiceren met verschillende stakeholders (in- en extern);
  • verantwoordelijk voor de voorbereiding- (e.g. passende offertes uitbrengen & contractbesprekingen), organiseren en begeleiden van projectaanvragen en opdrachten;
  • verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van diverse projecten (zoals organisatorische-/ personele- en financiële afhandeling: begrotingen opstellen, betalingen uitvoeren/ financiën en timesheets bijhouden en meedenken over besteding van subsidies);
  • voortgang bewaken van diverse projecten;
  • voorbereiden/organiseren van vergaderingen/overleggen en zorgdragen voor de vastlegging ervan;
  • verantwoordelijk voor de organisatie van lunchbijeenkomsten;
  • zorgdragen voor (externe)communicatie, zoals onderhouden van content op diverse websites en social media en voor de zichtbaarheid van digital humanities projecten. 

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Als coördinator bedrijfsvoering digital humanities projecten voldoe je aan het volgende profiel:

  • afgeronde relevante hbo- of academische opleiding;
  • ervaring met onderzoeks- of IT-projecten en affiniteit met geesteswetenschappen;
  • sterk analytisch vermogen en kennis van financieel management;
  • zich thuis voelen in een agile werkomgeving;
  • ervaring met communicatie in een complexe werkomgeving;
  • sociaal vaardig en communicatief, ook in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goede werksfeer en vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling vanzelfsprekend. Wij bieden een aanstelling in tijdelijke dienst met een taakomvang van 0,5 fte voor de periode van één jaar (met een proeftijd van twee maanden): startdatum z.s.m. Bij goed functioneren is verlenging mogelijk.

Bij interne kandidaten verwachten we dat je, voordat je solliciteert, hebt overlegd met je leidinggevende of een tijdelijke uitleen past binnen jouw huidige werkzaamheden.

Je wordt op basis van opleiding en ervaring ingeschaald tussen € 2.709,- en maximaal € 4.274,- (schaal 10 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband (o.b.v. een 38-urige werkweek).

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

Aan de faculteit Geesteswetenschappen zijn ongeveer 900 medewerkers en 6.000 studenten verbonden. De faculteit omvat vier kennisdomeinen: filosofie en religiewetenschap, geschiedenis en kunstgeschiedenis, media- en cultuurwetenschappen en talen, literatuur en communicatie. Met het onderwijs en onderzoek op deze gebieden wil de faculteit bijdragen aan een beter begrip van Nederland en Europa in een sterk veranderende maatschappelijke en culturele context. De enthousiaste en betrokken collega's en de uitstekende voorzieningen in de historische binnenstad van Utrecht, waar de faculteit is gehuisvest, zorgen voor een inspirerend werkklimaat.

De bedrijfsvoering van de faculteit is georganiseerd in meerdere ketens. Bestuurlijke Ondersteuning (BO) is één van deze ketens, waarbinnen het team van de coördinatoren bedrijfsvoering is ondergebracht (13 coördinatoren in totaal) en de onderwijs- en onderzoeksmedewerkers (40 in totaal). De kernwaarden binnen de bedrijfsvoering van Geesteswetenschappen zijn: vertrouwen, eigenaarschap, veranderbereidheid en toekomstbestendigheid.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • Taal en cultuur
  • max. 20 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • HBO
  • 1053531

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you