Promovendus Rechtsfilosofie

Promovendus Rechtsfilosofie

Geplaatst Deadline Locatie
11 jul 25 aug Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 aug 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken per 16 september 2019 een enthousiaste promovendus Rechtsfilosofie voor het project ‘De legitimiteit van gerechtelijke geschiloplossing’. Als promovendus Rechtsfilosofie levert u ook een bijdrage aan het werkgroeponderwijs dat door de vaksectie Rechtsfilosofie in het kader van de bacheloropleidingen van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid wordt verzorgd.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Dat u afgestudeerd bent in de rechtsgeleerdheid en bij voorkeur ook in de wijsbegeerte.
  • Grote belangstelling voor rechtsfilosofische vraagstukken.
  • Goede schriftelijke vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Bij voorkeur aantoonbare didactische vaardigheden of bereidheid u dergelijke vaardigheden snel eigen te maken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: u krijgt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling als promovendus voor de duur van anderhalf jaar, die na een positieve beoordeling wordt verlengd tot vijf jaar.

  • Aanstelling: 40 uur per week.
  • Het salaris bedraagt € 2.709 (schaal 10, stap 0) bruto per maand in het eerste jaar en loopt op tot maximaal € 3.255 (schaal 10, stap 4) bruto per maand in het vijfde jaar, op basis van een 38 urige werkweek.
  • Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Contractduur: u krijgt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling als promovendus voor de duur van anderhalf jaar, die na een positieve beoordeling wordt verlengd tot vijf jaar.
  • Bekijk ook onze andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
Een exemplaar van het onderzoeksvoorstel is op aanvraag beschikbaar bij dr. R. Tinnevelt of mr. drs. J. Sillen.

Werkgever

Aan de Radboud Universiteit werken docenten en onderzoekers uit meer dan 50 landen op 7 faculteiten, in alle wetenschapsdisciplines. Dit doen we op een groene, moderne campus met state-of-the-art voorzieningen. De Radboud Universiteit kent een open en persoonlijke sfeer. Dit stimuleert kennisdeling tussen collega's, voorbij de grenzen van vakgebieden en onderzoeksinstituten. We geloven dat een brede blik leidt tot nieuwe inzichten en oplossingen, in de wetenschap én de samenleving.

Afdeling

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De vaksectie Rechtsfilosofie van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid maakt deel uit van de Radboud Universiteit. Kerntaken van de faculteit zijn onderwijs en onderzoek. Het wetenschappelijk onderwijs van de rechtenfaculteit is gericht op het opleiden van allround juristen en op postacademische scholing van juristen. Kenmerkend van het grensverleggend wetenschappelijk onderzoek is dat het veelal in samenwerking met de juridische beroepspraktijk plaatsvindt. De vaksectie Rechtsfilosofie houdt zich in het onderwijs en onderzoek bezig met de (morele) grondslagen van het recht en de rechtsfilosofische vragen die hierbij aan bod komen.

De vaksectie participeert in het onderzoekcentrum Staat & Recht (SteR) van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Het centrum stelt zich als doel een stimulerende omgeving te bieden voor het verrichten van hoogwaardig, nationaal en internationaal vernieuwend rechtsgeleerd onderzoek en bekendheid te geven aan onderzoeksresultaten door middel van gezaghebbende publicaties, voordrachten, congressen en symposia. De vaksectie bestaat uit 7 medewerkers.

Specificaties

  • PhD
  • Recht
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • 1056230

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Comeniuslaan 4, 6525 HP, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you