Marine ecoloog met interesse voor data analyse

Marine ecoloog met interesse voor data analyse

Geplaatst Deadline Locatie
12 jul 31 aug Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 aug 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken een ecoloog die zijn of haar kwantitatieve inslag in het analyseren van biologische data en processen in wil zetten voor een breed scala van ecologische onderzoeksprojecten, met een nadruk op monitoring en waterbeheer gerelateerde vraagstukken in de Zuidwestelijke Delta en Noordzeekust. U zal vooral worden ingezet in het analyseren van grote datasets, het modelleren van biologische processen gebaseerd op deze datasets en complexe statistische analyses uitvoeren. Voorbeelden zijn het analyseren van ecologische data van de Zandmotor, Roggenplaat suppletie, en modelleren van draagkracht. Een goede communicatie met teamleden en met uw opdrachtgever is een vereiste. Naast het schrijven van projectrapportages wordt van u verwacht de resultaten van uw onderzoek te publiceren in wetenschappelijke tijdschriften en te presenteren op zowel wetenschappelijke als beleidsgerichte conferenties, symposia, etc.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Wij vragen een afgeronde relevante academische opleiding op Natuurwetenschappelijk gebied of in de Levenswetenschappen met een duidelijk aantoonbare kwantitatieve inslag. U hebt uitgebreide aantoonbare ervaring in het analyseren van datasets bij voorkeur met het software pakket R, bent vertrouwd met een breed scala aan voor het werkveld relevante statistische analyses, hebt goede kennis van aquatische of mariene ecologie, publiceert in wetenschappelijke tijdschriften, en bent geïnteresseerd in beleidsvraagstukken rond monitoring en waterbeheer. U bent ondernemend en daadkrachtig, initiatiefrijk, gericht op samenwerken, klantgericht en communicatief sterk. U werkt goed zelfstandig, gestructureerd en heeft plezier in nieuw contact te leggen met collega's in andere expertisevelden om zo uw kennis en kunde in de aquatische en mariene ecologie te vergroten. U heeft een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (niveau C1), zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Een boeiende en veelzijdige functie, waarin naast het werk binnen lopende projecten veel plaats is voor eigen initiatief. Gemotiveerde en betrokken collega's die samen met jou projecten tot een goed einde willen brengen.
De functie is gewaardeerd als WR-Onderzoeker 4, (schaal 10) met een salaris van maximaal 4330,-- bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring. Je treedt in dienst bij een Payroll bedrijf. Het betreft een fulltime dienstverband met een werkweek van 32-36 uur. De werktijden zijn flexibel in te delen. De duur van de functie is afhankelijk van de beschikbaarheid van onderzoeksprojecten, maar het dienstverband is voor minimaal een jaar. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure. Standplaats is Yerseke.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 5.000 medewerkers en 10.000 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research op de speciale werken bij pagina's.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen
  • max. 36 uur per week
  • Universitair
  • 528151

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you