Coördinator Projectbureau/Office Manager EUPG m/v

Coördinator Projectbureau/Office Manager EUPG m/v

Geplaatst Deadline Locatie
15 jul 23 jul Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 jul 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In deze even afwisselende als zelfstandige functie ondersteun je de twee programmamanagers van de Europese Projecten Groep bij hun dagelijkse werk. Daarnaast ben je projectmanagers van dienst door te zorgen voor efficiënte projectadministraties met heldere procedures; je bent ook eerste aanspreekpunt bij vragen over projecten. Verder begeleid je interne procedures op P&O-, juridisch en financieel gebied, en ben je nauw betrokken bij het werven van nieuwe medewerkers voor onze groeiende organisatie.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Je hebt een hbo-opleiding en werkervaring in een office- en/of projectmatige omgeving. Ook hopen we dat je affiniteit hebt met klinisch-wetenschappelijk onderzoek op het gebied van infectieziekten. Je hebt ervaring met het implementeren en uitvoeren van werkprocedures, bent communicatief zeer vaardig, en spreekt en schrijft goed Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze 100%-functie bedraagt het salaris € 2.350,- tot maximaal € 3.184,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur). Het gaat om een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een verlenging.

Afdeling

Epidemiologie/Infectieziekten

Binnen de afdeling Epidemiologie/Infectieziekten bestaat sinds drie jaar het team Europese Projecten. Dat voert het penvoerderschap van en participeert in een aantal grote internationale (Europese) projecten. Doel: in de nabije toekomst sneller en efficiënter klinisch onderzoek realiseren ter evaluatie van nieuwe antimicrobiële middelen.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2350—€3184 per maand
  • 2019/0505

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you