Functioneel Beheerder Identity & Access Management

Functioneel Beheerder Identity & Access Management

Geplaatst Deadline Locatie
18 jul 8 sep Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Universiteit Leiden, het Bestuursbureau, directie Bedrijfsvoering, afdeling Functioneel Beheer zoekt een Functioneel Beheerder Identity & Access Management

Functieomschrijving

Als Functioneel Beheerder ben je mede verantwoordelijk voor het beheer en de vernieuwing van de Identity & Access Management (IAM) systemen van de Universiteit Leiden. De IAM systemen regelen de toegang tot alle digitale diensten van de universiteit voor alle medewerkers en studenten. Hierbij is IAM de ‘spin in het web’ voor het toebedelen en controleren van uitgegeven (digitale) identiteiten. Naast de IAM systemen worden ook gerelateerde systemen beheerd, zoals het Gasten Management Systeem (gastenbeheer) en het Kaart Management Systeem (de LU-Card als universitaire identiteitskaart). Voor de universiteit zijn goed functionerende en state-of-the-art IAM systemen van groot belang. Als functioneel beheerder ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een stabiele omgeving en voor het bijbenen van alle technologische ontwikkelingen die nodig zijn voor een betrouwbare en veilige digitale diensten te kunnen leveren.

In deze functie acteer je op het snijvlak tussen business en de IT organisatie en ondersteun je op tactisch en operationeel niveau de complexe organisatie die Universiteit Leiden is.

Het taken pakket varieert van het afhandelen en (inhoudelijk) coördineren van incidenten en wijzigingen tot het begeleiden en realiseren van nieuwe functionaliteiten en oplossingen in projecten.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

  • Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en deskundige collega met een servicegerichte en flexibele werkhouding. Verder beschik je over:
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau bij voorkeur op het gebied van (bestuurlijke) informatica;
  • Sterke affiniteit met toepassingen van ICT binnen een complexe organisatie;
  • Kennis van IAM processen en het toepassen ervan in complexe IT omgevingen;
  • Kennis van NetIQ, AD, AAD, ADFS is een pré;
  • Bekendheid met het werken volgens ITIL en BISL;
  • Ervaring met projectmatig werken (Prince2/Agile/Scrum);
  • Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels;
  • De volgende competenties: conceptueel denken, overtuigingskracht, samenwerken, klantbetrokkenheid, organisatiebewustzijn.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.709,-en maximaal € 4.274,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 10). Voor kandidaten met meer ervaring behoort schaal 11, maximaal € 4.978,- tot de mogelijkheden. 

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden.  Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kun je nalezen op: www.werkenbij.leidenuniv.nl.

Werkgever

Universiteit Leiden

Innovatief, intercultureel, internationaal. Daar staat Universiteit Leiden voor. Sinds 1575 levert zij een prominente bijdrage aan welvaart, welzijn en cultuur. In een klimaat waar iedereen zijn talent kan ontwikkelen, zonder ideologische, culturele religieuze of andere beperkingen. Kleinschalig en persoonlijk van opzet.

Universiteit Leiden werkt samen met vooraanstaande universiteiten in de League of European Research Universities(LERU). Ontdek de vrijheid van geest, dagelijks uitgedragen door studenten, wetenschappers, en medewerkers. Universiteit Leiden, een inspirerende werkomgeving met een academische traditie.

https://www.universiteitleiden.nl/werken-bij

Afdeling

Bestuursbureau

Het Bestuursbureau ondersteunt het College van Bestuur en draagt zorg voor de voorbereiding van beleid en de uitvoering van besluiten. Hierbij onderhoudt het Bestuursbureau nauwe relaties met faculteiten en expertisecentra. Op een aantal terreinen zoals financiën, personeel, juridische zaken en strategische communicatie heeft het Bestuursbureau ook een serviceverlenende rol voor de gehele organisatie. Informatie over het Bestuursbureau  kunt u vinden op: organisatie.leidenuniv.nl/bestuursbureau/.

De afdeling Functioneel Beheer is onderdeel van de directie Bedrijfsvoering en verantwoordelijk voor een diversiteit van applicaties die ondersteuning bieden aan diverse  bedrijfsvoerings-processen.  Functioneel Beheer IAM is verantwoordelijk voor het beheer van het Identity en Access Management systemen van de universiteit. Het Team IAM bestaat uit totaal 3 functioneel beheerders die nauw samenwerken met de applicatiebeheerders en de ontwikkelaars.

http://organisatie.leidenuniv.nl/bestuursbureau/

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 36—40 uur per week
  • €2709—€4978 per maand
  • HBO
  • 19-195 6221

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311 EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you