Allround projectmedewerker

Allround projectmedewerker

Geplaatst Deadline Locatie
19 jul 4 nov Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 nov 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben je een proactief en initiatiefrijk organisatietalent met uitstekende communicatieve vaardigheden? Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een allround projectmedewerker en hebben een voorkeur voor iemand die bekend is met de VU, iemand die momenteel studeert of recent is afgestudeerd aan de VU. Het takenpakket zal erg afwisselend zijn en we zoeken daarom naar iemand die flexibel een brede set aan competenties kan inzetten. Je zult je bezig houden met het testen en (helpen) implementeren van processen en systemen die worden gebruikt voor roosteren en plannen. Je kunt worden ingezet voor het ontwikkelen en geven van instructies en er kan een beroep gedaan worden op je inzicht en vaardigheden om data te analyseren en structureren. Je zult bijeenkomsten organiseren, informatie uitvragen en verwerken, presentaties ontwikkelen en zaken op papier zetten. Jouw mening over zaken binnen het project is voor ons van groot belang.

Jouw taken
  • het ondersteunen van het project Zaalbezetting monitoren middels sensoren
  • het ondersteunen bij het opstellen van een privacy impact analyse
  • het helpen schrijven van projectdocumenten voor o.a. de OR en het CvB
  • het zelfstandig oppakken van deelprojecten binnen de implementatie van de nieuwe roosterapplicaties
  • het verzamelen van informatie voor procesontwikkeling of data analyse
  • het (helpen) ontwikkelen en uitrollen van communicatieproducten
  • het (helpen) ontwikkelen van trainingen en instructie
  •  … en nog 1000 andere dingen

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • goede, actieve beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • interesse in projectmatig werken
  • oplossings- en resultaatgericht
  • organisatiesensitief en inlevingsvermogen (in staat zich te verplaatsen in werkwijze en houding van opdrachtgevers en gebruikers)

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €2.261 (schaal 7) en maximaal €3.052 (schaal 7) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Medewerker studentenzaken 3 en staat open voor ten minste 0,4 fte. Het betreft een oproepcontract. Gewenste beschikbaarheid is ongeveer 2 á 3 dagen per week, inzet is afhankelijk van de behoefte in project. 

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 9 maanden. 

Werkgever

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 24.500 studenten en werken ruim 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

De dienst Student- & Onderwijszaken (SOZ) verleent diensten aan studenten en medewerkers van de VU. We zijn verantwoordelijk voor in- en uitschrijving van nationale en internationale studenten, en regelen huisvesting voor internationale studenten en wetenschappers. We dragen bij aan de ontwikkeling van onderscheidend onderwijsbeleid, ondersteunen en evalueren de onderwijsuitvoering en -logistiek, van in- tot uitstroom. We dragen ook zorg voor VU-studenten, die begeleiding nodig hebben. Onze ambitie is een uitstekende, transparante en efficiënte dienstverlening voor studenten en medewerkers.
 
Project Optimale Onderwijsplanning OO3
De VU is bezig om haar bedrijfsvoering te professionaliseren. Begin 2016 is daarom het project Optimale Onderwijsplanning 1 (OO1) gestart, dat in 2017 werd opgevolgd door project OO2. Binnen deze projecten werd ingezet op het scheppen van voorwaarden voor het opleveren van uitstekende studieroosters. Daarbij is steeds gezocht naar de juiste balans tussen gebruiker en organisatie, waarbij zowel student als docent tevreden is en de organisatie ervan zowel haalbaar als betaalbaar. De projecten waren gericht op het verder professionaliseren van het Team Onderwijsplanners, het verbeteren van de processen van onderwijsplanning, het ontwikkelen van sturingsinformatie ten behoeve van continue verbetering en de vervanging van de huidige roosterapplicatie. Inmiddels is in juni 2018 project OO3 van start gegaan, waarbinnen de nadruk ligt op de implementatie van de nieuwe roosterapplicatie, maar waarin ook nog aandacht is voor de overige punten. Binnen OO3 zijn we op zoek naar een enthousiaste projectmedewerker.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gedrag en maatschappij
  • 16—24 uur per week
  • €2261—€3052 per maand
  • HBO
  • 1152

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you