Onderzoeksassistent/Datamanager (0,8-1 fte, bepaalde tijd)

Onderzoeksassistent/Datamanager (0,8-1 fte, bepaalde tijd)

Geplaatst Deadline Locatie
22 jul 18 aug Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het Integraal kankercentrum Nederland (IKNL) en Tilburg University zijn op zoek naar een collega in de functie van Onderzoeksassistent/Datamanager.
PROFILES is een applicatie waarmee online én door middel van papieren vragenlijsten onderzoek gedaan wordt naar de kwaliteit van leven van grote groepen kankeroverlevenden in heel Nederland. PROFILES is tevens een samenwerkingsverband tussen onderzoekers van het IKNL, Tilburg University en medisch specialisten van ziekenhuizen in heel Nederland.

Functieomschrijving

Het IKNL en Tilburg University zijn op zoek naar een collega in de functie van: 

Onderzoeksassistent/Datamanager
(0,8-1 fte, bepaalde tijd)
Standplaats Tilburg en Eindhoven

De beoogde indiensttredingsdatum is 1 oktober 2019. De onderzoeksassistent/datamanager wordt aangesteld bij het Departement Medische en Klinische Psychologie van Tilburg University.

Projectomschrijving: ‘’Upgrading the PROFILES registry to understand mechanisms of declining patient (reported) outcomes in cancer survivorship’’
Sinds 2004 is bij meer dan 25.000 (ex-)kankerpatiënten onderzoek gedaan naar de (late) gevolgen van kanker en de behandeling op kwaliteit van leven, ervaren symptomen, zorggebruik en maatschappelijke implicaties (onder meer terugkeer naar werk, verkrijgen van verzekeringen en hypotheken). Met behulp van een subsidie van NWO heeft het IKNL in 2009 PROFILES (Patient Reported Outcomes Following Initial treatement and Long term Evaluation of Survivorship) kunnen opzetten. PROFILES is een applicatie waarmee online én door middel van papieren vragenlijsten onderzoek gedaan wordt naar de kwaliteit van leven van grote groepen kankeroverlevenden in heel Nederland. PROFILES is tevens een samenwerkingsverband tussen onderzoekers van het IKNL, Tilburg University en medisch specialisten van ziekenhuizen in heel Nederland.
Onlangs heeft NWO een nieuwe subsidie toegekend aan PROFILES. Met deze NWO subsidie kan een nog completer profiel van patiënten worden gemaakt met behulp van verschillende meetinstrumenten. Bloed, lichaamsfuncties, beweging, voeding, cognitief. Alles om beter te begrijpen waarom de ene patiënt zoveel gezondheidsklachten na kanker(behandeling) heeft en de ander niet.


Functieomschrijving
Als onderzoeksassistent/datamanager houdt u zich bezig met:
-    Het onderhouden van contacten in het kader van het project met patiënten, medisch specialisten en specialistische verpleegkundigen.
-    Het verzamelen van gegevens.
-    Datamanagement en beperkte statistische verwerking.
-    Administratieve werkzaamheden

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

-    U bent in bezit van een HBO diploma.
-    U heeft affiniteit met online data-afname.
-    U kunt goed overweg met SPSS en/of SAS. 
-    U bent consciëntieus en zelfstandig.
-    U heeft zelfvertrouwen en beschikt over een grote dosis doorzettingsvermogen.
-    U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. 
-    U heeft een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Er wordt eerst een contract aangeboden voor 12 maanden. Bij goed functioneren en voldoende financiële middelen kan het contract verlengd worden.

Tilburg University kent een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Het betreft een dienstverband volgens het UFO-profiel (universitair functie ordenen) als onderwijs- / onderzoeksmedewerker voor de duur van 12 maanden met een omvang van 0,8 - 1 fte. 
Het salaris bedraagt bij aanvang van het dienstverband afhankelijk van opleiding en ervaring ongeveer € 2.412 bruto per maand bij een voltijdse aanstelling (schaal 8). Er wordt eerst een contract aangeboden voor 12 maanden. Bij goed functioneren en voldoende financiële middelen kan het contract verlengd worden. 

Werkgever

Tilburg School of Social and Behavorial Sciences

Tilburg University is een moderne gespecialiseerde universiteit. Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavorial Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Health, Care & Well-Being, en People, Work, & Organizations. Met een inspirerende werkomgeving daagt de school haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

 

Center of Research on Psychological and Somatic disorders (CoRPS)

Sinds oktober 2014 is CoRPS erkend als Center of Excellence van Tilburg University. Het onderzoek van CoRPS richt zich op de invloed van psychosociale factoren op de gezondheid van individuen. CoRPS maakt onderdeel uit van het departement Medische en Klinische Psychologie van Tilburg University.

 

Integraal kankercentrum Nederland (IKNL)

Het IKNL is een onafhankelijk kennis- en kwaliteitsinstituut voor de oncologische en palliatieve zorg met de Nederlandse Kankerregistratie als belangrijkste basis. Als onafhankelijk instituut biedt IKNL actief ondersteuning bij het verbeteren van de oncologische en palliatieve zorg. Op basis van cijfers uit de landelijke Nederlandse Kankerregistratie (NKR) doen we onderzoek, faciliteren we regionale samenwerking en ondersteunen we kwaliteitsverbetering in de praktijk.

Specificaties

  • Patiëntenzorg: overig; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Management
  • Gedrag en maatschappij; Gezondheid
  • 32—40 uur per week
  • HBO
  • 16389

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps