Secretaris voortgangstoetsing opleiding Geneeskunde

Secretaris voortgangstoetsing opleiding Geneeskunde

Geplaatst Deadline Locatie
23 jul 19 aug Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 aug 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De voortgangstoets Geneeskunde, die viermaal per studiejaar wordt afgenomen, komt tot stand door de samenwerking van vijf geneeskundeopleidingen in Groningen, Leiden, Maastricht, Amsterdam (VU) en Nijmegen. De toets is een apart examenonderdeel in de bachelor- en masterfase van de geneeskundeopleiding. Aan elk van de vijf deelnemende opleidingen is een Voortgangstoets Beoordelings-Commissie benoemd. De Voortgangstoets Beoordelings-Commissie Nijmegen (VBCN) is verantwoordelijk voor vragenproductie en -organisatie, het toetsreglement, de toetsafname en -verwerking, en de vaststelling van de uitslagen van de jaarlijkse voortgangstentamens.

Voor de VBCN zoeken we per direct een secretaris die de commissie ondersteunt in de voorbereiding en de uitvoering van besluiten en beleid.

Als secretaris ben je hét aanspreekpunt voor studenten, de samenwerkende opleidingen en de interne organisatie. Je ondersteunt de vergaderingen van de VBCN (35 à 40 per jaar). Je redigeert nieuwe toetsvragen en zorgt voor de verwerking van feedback op de toetsvragen van de samenwerkende opleidingen. Je coördineert de afname van de voortgangstoetsing, inclusief de voor- en nazorg en bent hierin het aanspreekpunt voor zowel in- als extern. Je zorgt voor de verwerking van de resultaten en de grafische weergave hiervan per cohort. Je stelt viermaal per jaar de voortgangstentamens vast met behulp van de voortgangstoetsmonitor en in opdracht van de examencommissies. Je hebt overleg met de examencommissie over onder andere de studievoortgang van studenten, de niveau-indeling en aanvragen voor vrijstellingen. Je stelt in samenspraak met de commissie de toetsregelingen en -richtlijnen voor de voortgangstoets op en verzorgt het VBCN jaarverslag. Je draagt zorgt voor de informatievoorziening over de voortgangstoets binnen het Radboudumc. Ook neem je deel aan het landelijk interfacultaire overleg en het overleg met de centrale voortgangstoetsorganisatie in Maastricht.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

  • Je beschikt over een hbo+/academisch werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring in het hoger onderwijs en ervaring of affiniteit met toetsing.
  • Je beschikt over een goede taalvaardigheid.
  • Je bent stressbestendig en hebt een proactieve werkhouding.
  • Je werkt zeer accuraat en kan goed overzicht houden en structuur aanbrengen in complexe materie.
  • Je beweegt je soepel in contacten en relaties op verschillende niveaus.
  • Je bent een teamspeler, maar kan ook goed zelfstandig werken en bent organisatiesensitief.
  • Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen.
  • Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

Radboudumc Health Academy: hét centrum voor onderwijs, opleiden en ontwikkelen voor de leven lang lerende health professional.
De Radboudumc Health Academy heeft een divers opleidingsaanbod voor verschillende doelgroepen: artsen, verpleegkundigen, paramedici en onderzoekers. Binnen de Radboudumc Health Academy komen professionals al tijdens de opleiding met elkaar in contact en worden vanuit één gedachte opgeleid. We geloven in continue professionele ontwikkeling van zorgprofessionals en daar hoort een leven lang leren bij om patiënten dagelijks de beste zorg te kunnen bieden.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • max. 24 uur per week
  • €2750—€4361 per maand
  • HBO
  • 104323-P531087-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you