Vacatures tijdelijke versterking leerstoel Constructief Ontwerpen / Gebouwen

Vacatures tijdelijke versterking leerstoel Constructief Ontwerpen / Gebouwen

Geplaatst Deadline Locatie
24 jul 15 sep Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De leerstoel “Constructief Ontwerpen / Gebouwen” focust zich op onderwijs en onderzoek op het gebied van constructief ontwerpen van met name gebouwen. De nadruk ligt op het ontwerp van met name de hoofddraagconstructie. Vanwege het belang van integraal ontwerpen is daarbij ook aandacht voor architectuur, afbouwconstructies, materialisering, bouwfysica, installaties en uitvoeringstechnieken. Daarnaast is er toenemende aandacht voor nieuwe ontwikkelingen zoals circulair bouwen, parametrisch ontwerpen en digital fabrication.

Vanwege de pensionering van de huidige hoogleraar en andere personele wisselingen zal de komende jaren nieuwe staf geworven worden. Voor een goede invulling van met name het onderwijs binnen de groep zijn we op zoek naar in totaal 1,5 fte aan tijdelijke versterking. Flexibiliteit in de invulling daarvan (combinaties van 0,4-0,8 fte) is mogelijk.

Je zal je met name bezig houden met het geven van de vakken Ontwerpen van Constructies en Funderingen 1 en 2 en Constructies van Gebouwen 1, onder begeleiding van ervaren stafleden. Daarnaast behoren de begeleiding van afstudeerders (BSc en MSc) en overige taken binnen de leerstoel tot het takenpakket, zoals het voorbereiden van ontwerpoefeningen, het organiseren van activiteiten en het beoordelen van door studenten ingeleverde werkstukken.

Wij bieden een unieke mogelijkheid om je passie voor het vak te delen met een enthousiaste jonge doelgroep, om je te bekwamen in het geven van onderwijs onder begeleiding van ervaren stafleden en om mee te helpen een nieuwe generatie op te leiden tot kundige civiel ingenieurs die een waardevolle bijdrage leveren aan de bouwpraktijk. Tevens is er de gelegenheid om een deelmodule te volgen van het programma Basiskwalificatie Onderwijs, dat aan alle Nederlandse hogescholen en universiteiten geldig is. Daarnaast blijf je door de verbinding met kennisinstituut TU Delft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en innovaties en heb je toegang tot een schat aan hier aanwezige kennis.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar:

  • constructeurs en constructief ontwerpers (m/v) met minimaal 3 jaar werkervaring;
    • die passie hebben voor het overdragen van kennis en vaardigheden met betrekking tot constructief ontwerpen en daar ook bekwaam in zijn;
    • een proactieve en enthousiaste houding hebben en over goede communicatieve vaardigheden beschikken;
    • die geïnteresseerd zijn om dit gedurende een periode van 1,5-2 jaar voor minimaal 2 dagen per week te doen, bij voorkeur in combinatie met hun werkzaamheden in de beroepspraktijk.

Kandidaten met bredere technische kennis van gebouwontwerp, maar wel met constructieve affiniteit, nodigen we ook uit om te reageren. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1,5 - 2 jaar.

De functie heeft een omvang van 16 tot 32 uur per week. Het gaat om een tijdelijk contract voor ongeveer 1,5 jaar tot 2 jaar.

Afhankelijk van opleiding en ervaring is het salaris voor deze functie gebaseerd op schaal 10 (max € 4.274,- bruto p/m bij fulltime). TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden; het is mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen; en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Afdeling

Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen

De faculteit Civiele Techniek biedt onderwijs en onderzoek op internationaal vooraanstaand niveau. Innovatie en duurzaamheid zijn hierin centrale thema's. Het onderzoek beslaat wereldwijde maatschappelijke vraagstukken en is nauw verweven met zowel onderwijs als het werk van een breed scala aan kennisinstituten. De faculteit kent de afdelingen Transport & Planning (T&P), Materials, Mechanics, Management & Design (3MD), Engineering Structures (ES), Geosciences & Engineering (GSE), Water Management (WM), Hydraulic Engineering (HE) en Geoscience & Remote Sensing (GRS). De afdeling 3MD (www.tudelft.nl/ceg/3md)  verzorgt onderzoek en onderwijs op de gebieden constructiemechanica, numerieke mechanica, civieltechnische materiaalkunde, constructief ontwerpen en management van civiele projecten. Binnen de afdeling werken ongeveer 30 stafleden en zijn ruim 80 promovendi druk bezig om hun promotieonderzoek uit te voeren.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Techniek
  • 16—32 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • CiTG19.49

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Stevinweg 1, 2628 CN, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you