Postdoc Deep Learning voor Real-time MRI-kwaliteitscontrole

Postdoc Deep Learning voor Real-time MRI-kwaliteitscontrole

Geplaatst Deadline Locatie
25 jul 22 sep Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij een PhD-graad behaald rondom MRI en medische beeldverwerking en zoek je een interessant onderzoeksproject in een multidisciplinaire setting? Het LUMC zoekt, in samenwerking met Philips en HollandPTC, een postdoctoral researcher voor een door NWO HTSM gefinancierd project over deep learning voor real-time MRI-kwaliteitscontrole. Ben jij de kandidaat die we zoeken?

Functieomschrijving

Je gaat als postdoctoraal onderzoeker aan de slag om machine learning-methodes te ontwikkelen en implementeren die de MRI-scanner real-time aansturen ten behoeve van een optimale beeldkwaliteit. In het project richt je je op diffusie-gewogen MRI, dat wordt ingezet voor de behandeling via radiotherapie van hoofd/hals- en oogtumoren. Je werkt direct samen met dr. ir. Marius Staring en prof. dr. ir. Thijs van Osch, en met een aantal andere onderzoekers die aan dit project werken.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

We zoeken een enthousiast en toegewijd persoon met een PhD rondom (diffusie-gewogen) MRI, en/of medische beeldverwerking rondom MRI, of direct aanverwant. Je bent erg goed in data-analyse en hebt aantoonbare affiniteit met machine learning. Verder zijn je programmeervaardigheden meer dan prima. Het is belangrijk dat je interesse hebt in radiologie en radiotherapie. Daarnaast kun je zowel individueel als in een multidisciplinair team werken. Je neemt verantwoordelijkheid voor het project, bent creatief en neemt initiatief. Uitstekende mondelinge communicatievaardigheden en schrijfvaardigheden zijn een must.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 3 jaar.

Je werkt in een dienstverband van 36uur per week en krijgt een aanstelling voor de duur van het project, drie jaar. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en wordt in overleg bepaald conform de cao UMC.

Werkgever

LUMC

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Afdeling

Laboratorium voor Klinische en Experimentele Beeldverwerking (LKEB)

Het onderzoek vindt plaats binnen de afdeling Radiologie van het LUMC, en is een samenwerking tussen het Laboratorium voor Klinische en Experimentele Beeldverwerking (LKEB) en het C.J. Gorter Center for High Field MRI. Via het LKEB is expertise beschikbaar rondom medische beeldverwerking en deep learning. Ook is er een uitstekende software- en hardware-infrastructuur voor grootschalige (deep learning-) experimenten. Via het Gorter Centrum heb je toegang tot MRI-expertise, kennis rondom de interface met de machine, en MRI-scantijd. Radiologen en radiotherapeuten zijn ook betrokken bij het project, ter borging van de achterliggende klinische vraagstelling en validatie.

Specificaties

  • Postdoc; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Patiëntenzorg: overig
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • Gepromoveerd
  • B.19.PV.JH.74

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you