Studieadviseur/ coördinator Master Bio-Pharmaceutical Sciences

Studieadviseur/ coördinator Master Bio-Pharmaceutical Sciences

Geplaatst Deadline Locatie
6 aug 1 sep Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Universiteit Leiden, de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen en het Leiden Academic Centre for Drug Research zoekt een Studieadviseur/ coördinator Master Bio-Pharmaceutical Sciences

Functieomschrijving

Als studieadviseur speelt u ook een belangrijke rol bij de begeleiding van individuele studenten, adviseert u hen bij de invulling van het studieprogramma en studieplanning, bewaakt u de studievoortgang en begeleidt u ook studenten met persoonlijke problemen of functiebeperkingen die van invloed zijn op de studievoortgang.

Oriëntatie op de arbeidsmarkt is een van de ambities van de onderwijsvisie van Universiteit Leiden (zie Learning@LeidenUniversity). Stages vormen een belangrijk onderdeel van de master opleiding en zijn een essentiële voorbereiding op de arbeidsmarkt. In uw functie als coördinator binnen de opleiding adviseert u het opleidingsbestuur betreffende de behoefte van studenten en toekomstige werkgevers op het ontwikkelen van vaardigheden en competenties binnen de opleiding, begeleidt u de studenten bij het vinden van stages en onderhoudt u contacten met stageverlenende instanties. U bewaakt de kwantiteit en kwaliteit van stageplaatsen en zet zich in voor de ontwikkeling van een stagebureau.

Daarnaast zorgt u voor praktische zaken rondom de organisatie van de opleiding, waaronder roostering, teksten van de e-studiegids, onderwijs examenreglement en regels&richtlijnen.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

  • Afgeronde relevante masteropleiding, bij voorkeur op het gebied van de (bio-)farmaceutische wetenschappen; Een afgeronde promotie op dit gebied is een pre;
  • Ervaring met coördinerende taken en in begeleiding van studenten;
  • Professionele visie op wetenschappelijk onderwijs;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
  • Goed analytisch en abstractievermogen;
  • Kritisch, consistent, zelfverzekerd en standvastig in oordeelsvorming;
  • In staat mensen te motiveren en inspireren;
  • Proactieve, zelfstandige en resultaatgerichte werkhouding;
  • In staat snel te schakelen tussen verschillende taken en stressbestendig.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van behoefte, gebleken geschiktheid en beschikbare middelen.  Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.274,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 10).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden.  Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof , sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op: www.werkenbij.leidenuniv.nl.

Werkgever

De Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen is een toonaangevende faculteit waarin medewerkers en studenten werken in een dynamische, internationale omgeving en waar persoonlijke en academische ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Onze mensen worden geïnspireerd door nieuwsgierigheid, om zo fundamentele kennis te vergroten en over grenzen heen te kijken. Voor de wetenschap, én om een bijdrage te leveren aan grote maatschappelijke uitdagingen van morgen. Het onderzoek binnen de faculteit varieert van wiskunde, informatica, sterrenkunde, natuurkunde, scheikunde en bio-farmaceutische wetenschappen tot aan biologie en milieuwetenschappen en is belegd bij acht instituten. Die verzorgen tevens acht bachelor- en twaalf masteropleidingen. De faculteit is de afgelopen jaren sterk gegroeid en telt meer dan 2200 medewerkers en bijna 4200 studenten. We zijn gesitueerd in het hart van het Bio Science Park, één van Europa’s grootste scienceparken, waar universiteit en bedrijfsleven elkaar ontmoeten.

Het Leiden Academic Centre for Drug Research (LACDR) is een toonaangevend instituut op het gebied van innovatief geneesmiddelonderzoek en -onderwijs. De opleiding Bio-Farmaceutische Wetenschappen is onderdeel van het LACDR. De opleiding bestaat uit een driejarige bacheloropleiding (BFW) met een jaarlijkse instroom van meer dan 250 studenten en een tweejarige masteropleiding (BPS) met een instroom van meer dan 90 studenten. Multidisciplinair geneesmiddelonderzoek gekoppeld aan de opleiding van jonge onderzoekers is de primaire missie van BFW/BPS. Sinds september 2016 leidt het LACDR samen met het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) ook apothekers op binnen de masteropleiding Farmacie, die zich kenmerkt door een sterke focus op de farmaceutische patiëntenzorg en het farmaceutisch behandelaarschap.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • Natuurwetenschappen
  • Universitair
  • 19-374

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Einsteinweg 55, 2333 CC, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you