Junior ambtelijk secretaris examencommissie ESHPM (0,6 – 0,8fte)

Junior ambtelijk secretaris examencommissie ESHPM (0,6 – 0,8fte)

Geplaatst Deadline Locatie
8 aug 26 aug Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 aug 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het tijdig behandelen van studentverzoeken en fraudemeldingen. Dit gebeurt hoofdzakelijk via webformulieren en per e-mail. Je doet onderzoek naar de situatie van de student, overlegt met de studieadviseur en examinator en bepaalt welke regels van toepassing zijn. Op basis daarvan ga je namens de examencommissie over tot het nemen van een besluit of zendt je het verzoek door naar het dagelijks bestuur van de examencommissie. Je rapporteert aan de ambtelijk secretaris van de examencommissie en voorzitter van de examencommissie

Daarnaast verricht je diverse administratief-ondersteunende werkzaamheden in het kader van de kwaliteitsborgingstaken van de examencommissie. Ondersteuning van de toetscommissie kan daarvan deel uitmaken. Voor docenten en andere collega’s ben je een aanspreekpunt bij vragen.

Concrete taken van de ambtelijk secretaris zijn, onder andere:

  • Nemen van beslissingen en het opstellen van besluiten t.b.v. individuele studenten en verzorgen van alle correspondentie daaromtrent;
  • Voorbereiden, monitoren en afhandelen van fraudezaken;
  • Voorbereiden van en bijdragen aan de behandeling van beroepzaken (CBE);
  • Opstellen van informatieve (concept)berichten aan studenten;
  • Verzamelen van managementinformatie en opstellen van lijstwerk;
  • Plannen en voorbereiden van activiteiten van de Examencommissie en Toetscommissie.

 

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • Je bent besluitvaardig;
  • Je bent accuraat;
  • Je komt je afspraken na maar durft ook ‘nee’ te zeggen als dat nodig is;
  • Jouw kwaliteitslat ligt hoog en je beschikt over een gezonde dosis leervermogen;
  • Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Je bent integer en betrokken.

Daarnaast geldt:

  • Je bent (minimaal) HBO opgeleid met werkervaring in een soortgelijke functie of een WO-starter;
  • Je bent analytisch, dringt snel door tot de kern van de zaak en hebt affiniteit met het werken vanuit regelgeving en het toepassen daarvan in de praktijk;
  • Je functioneert goed onder druk van deadlines, houdt overzicht en stelt de juiste prioriteiten;
  • Jouw beheersing van het Nederlands en het Engels is uitstekend. Voor Engels geldt als eis niveau C1.

Interne kandidaten genieten een voorrangspositie ten opzichte van externe kandidaten.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar.

Wij bieden

Een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 2 jaar. We streven naar een start per 1 oktober 2019. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.579,- en € 3.895,- bruto per maand.

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie uitkering van 8,0%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (o.a. 41 vakantiedagen bij een voltijdse werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. Verder is de EUR aangesloten bij het pensioenfonds ABP en biedt gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals de sportaccommodatie en bibliotheek.

Diversiteit is een van onze strategische prioriteiten. Alle groepen uit de samenleving worden aangemoedigd om te solliciteren. Interne kandidaten genieten een voorrangspositie ten opzichte van externe kandidaten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierig, maatschappelijke betrokken, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM)

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is binnen Nederland leidend met haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, gericht op beleids- en management onderwerpen in de gezondheidszorg. ESHPM verzorgt een bacheloropleiding, vijf masteropleidingen, een schakelprogramma voor zij-instromers en postacademisch onderwijs.

Bij ESHPM zijn onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verbonden. Kennis en ervaring uit verschillende wetenschappelijke disciplines zoals economie, recht, sociaal-medische wetenschappen, organisatiekunde en bestuurskunde worden er samengebracht en toegepast in de gezondheidszorg. Deze multidisciplinaire benadering van onderwijs en onderzoek is uniek.

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is gehuisvest in het Bayle (J) Building op campus Woudestein van de Erasmus University Rotterdam en heeft een sterke verbondenheid met Erasmus MC. Bij ESHPM studeren 1070 studenten en werken 160 medewerkers. Internationalisering wordt hooggewaardeerd bij ESHPM. Het aantal studenten, docenten en onderzoekers vanuit het buitenland is aanzienlijk toegenomen over de afgelopen jaren en hebben ons programma verrijkt.

Beschrijving Examencommissie

De Examencommissie is een onafhankelijke commissie binnen ESHPM verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging van de toetsen en het diploma van alle opleidingen binnen ESHPM. De Examencommissie heeft een pro-actieve rol binnen ESHPM en participeert in verschillende overleggen binnen de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 24—32 uur per week
  • €2579—€3895 per maand
  • HBO+
  • ESHPM 8-8-2019

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you