Docent Strafrecht (1,0 fte)

Docent Strafrecht (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
12 aug 28 aug Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 aug 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het departement is per 1 oktober 2019 op zoek naar een bij voorkeur recent afgestudeerde, enthousiaste en gekwalificeerde docent.

Functieomschrijving

Als docent verzorgt u onderwijs voornamelijk in de bachelorfase en assisteert u in het verder ontwikkelen en coördineren van het onderwijs. U zult zich onder andere bezighouden met het voorbereiden en het uitvoeren van onderwijsonderdelen, het opstellen en nakijken van tentamens en het signaleren van verbetermogelijkheden. Daarnaast heeft u belangstelling voor het verrichten van onderzoek.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

U heeft een WO-opleiding op het gebied van recht – met bij voorkeur specialisatie in het straf- en strafprocesrecht – en u beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. U kunt uw kennis op een enthousiaste en heldere manier overbrengen op studenten. Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, beheerst u het Engels in woord en geschrift. U beschikt over de Basiskwalificatie Onderwijs of bent bereid deze te behalen. Verder bent u goed in staat om in teamverband te werken. Eventueel wordt u betrokken bij de onderzoeksactiviteiten binnen het departement.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Zes jaar.

Tilburg University behoort tot de top van Nederlands beste werkgevers en kent een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Het betreft een fulltime dienstverband waarvan het salaris, afhankelijk van ervaring, minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.274,- bruto per maand bedraagt volgens schaal 10 van de salaristabel van de Vereniging van Samenwerkende Nederlandse Universiteiten (UFO-profiel: Docent 4). Het is een tijdelijk dienstverband voor de periode van zes jaren.

Werkgever

Tilburg University

Tilburg University is een moderne en gespecialiseerde universiteit. Tilburg Law School staat voor kwaliteit, met brede, internationale opleidingen en innovatief onderzoek. Binnen de facultaire, KNAW-erkende onderzoeksschool staan fundamentele vraagstukken, rechtsvergelijking en multi- en interdisciplinariteit centraal. De inspirerende en open cultuur maakt het werken plezierig.

Afdeling

Tilburg Law School

Tilburg Law School (TLS) staat voor kwaliteit, met brede, internationale opleidingen en innovatief onderzoek. Het onderzoek van Tilburg Law School vindt plaats in een organisatie waar ruimte is voor diversiteit. De Tilburg Graduate Law School is verantwoordelijk voor de opleiding en begeleiding van promovendi en onderzoeksmasterstudenten. De inspirerende en open cultuur maakt het werken plezierig.

Tilburg Law School

 

Het departement Criminal Law bestaat uit ongeveer twintig onderzoekers, docenten en medewerkers die zich met het strafrecht en strafprocesrecht in de breedste zin van het woord bezighouden.

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Recht
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • 16397

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you