Dansdocent (Ballroom en Latin)

Dansdocent (Ballroom en Latin)

Geplaatst Deadline Locatie
21 aug 8 sep Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken een dansdocent(e) ballroom en Latin voor 2,0 lesuren De lesuren vinden plaats op woensdagavond van 20.30 uur tot 22.30 uur. Als docent ben je verbonden aan de studentenvereniging Wageningen Ballroom Dance Association WuBda.

Bij WubDa kunnen studenten terecht voor Ballroom- en Latin-danslessen op verschillende niveaus. Naast de wekelijkse lessen biedt WuBda ook workshops in verschillende sociale dansen zoals West Coast, Swing en Disco Fox. Ook worden met regelmaat lessen georganiseerd voor extra techniek en dansavonden voor de leden.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Wij vragen een creatieve, enthousiaste dansdocent met initiatief, die ongedwongen met de doelgroep "student" om kan gaan. Bij voorkeur een afgeronde opleiding FDO of vergelijkbare opleiding.
De volgende competenties zijn belangrijk voor een goede uitoefening van de functie;
klantgerichtheid, samenwerken, sociabiliteit, optreden, coachen en creativiteit.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijke aanstelling tot 1 september 2020 met uitzicht op vast dienstverband, met een weektaak van 2,0 lesuren per week.
Het salaris bedraagt max. € 3222,= bruto per maand bij een voltijdse aanstelling.
Schaal 8, HAY-profiel sportdocent 3.

Werkgever

Wageningen University & Research

To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Dat is de missie van Wageningen University & Research. Zo'n 6.500 medewerkers en 12.000 studenten uit meer dan 100 landen werken overal ter wereld op het terrein van gezonde voeding en leefomgeving. Wageningen University & Research is een organisatie met internationale impact en maakt grote stappen in haar informatievoorziening. In 2018 vierden wij ons 100-jarig bestaan en we zijn al volop bezig met de volgende honderd jaar met voor IT belangrijke thema's zoals data driven science en digitalisering en flexibilisering van het (online) onderwijs.

Sports Centre de Bongerd (SCB) van Wageningen Universiteit en Researchcentrum (Wageningen UR) is verantwoordelijk voor het sportprogramma voor studenten en medewerkers van Wageningen UR. Op het SCB worden lessen verzorgd in 50 disciplines door 42 docenten. Tevens worden er in samenwerking met de Sportstichting Wageningen Universiteit Thymos tal van evenementen en toernooien georganiseerd.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gezondheid
  • max. 2 uur per week
  • MBO
  • 540245

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you