HR Adviseur - Faculteit Civiele Techniek & Geowetenschappen

HR Adviseur - Faculteit Civiele Techniek & Geowetenschappen

Geplaatst Deadline Locatie
21 aug 8 sep Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In een klein team van 1 HR manager, 4 HR adviseurs en een HR secretaresse, werk je samen voor de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen. Voor één of meer afdelingen van de faculteit ben je het eerste aanspreekpunt waar het gaat om vraagstukken rond de in- door- en uitstroom van medewerkers, de toepassing van arbeidsvoorwaarden, de inrichting en uitvoering van de R&O-cyclus, talentontwikkeling, coachvragen en individuele casuïstiek. Daarnaast adviseer je over de ontwikkeling van de organisatie, het leiderschap binnen de universitaire context en over de gewenste kwaliteit en kwantiteit van de personele bezetting op langere termijn. Je levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling, uitvoering en implementatie van het HR-beleid en TU brede HR instrumenten en systemen. Kortom, je werkt samen om de kwaliteit en ontwikkeling van medewerkers, leidinggevenden en de organisatie als geheel continue te waarborgen en hen in staat te stellen het beste uit zichzelf te halen; ‘impact voor & met mensen’.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je bent een stevige en integere HR vakman of -vrouw met een afgeronde academische opleiding en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je hebt een hands-on mentaliteit en neemt initiatief. Je hebt affiniteit met de academische wereld en beschikt over een sterk conceptueel en analytisch vermogen. Andere persoonlijke kwaliteiten die belangrijk zijn voor deze functie zijn organisatiesensitiviteit, inventiviteit, overtuigingskracht, inlevingsvermogen, resultaatgerichtheid en coachingsvaardigheden.

Je bent vanwege je brede kennis en ervaring een volwaardig gesprekspartner voor management en medewerker. Je hebt visie en verrast je omgeving met goede ideeën. Je wordt door het management en de medewerkers opgezocht bij HR-gerelateerde (complexe) vraagstukken omdat ze weten dat je met goede adviezen komt. Je levert kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Je bent in staat om op basis van HR-cijfers gerichte adviezen te geven aan het management. Je hebt bovendien ruime kennis van en ervaring met reorganisaties en organisatie-inrichtingsvraagstukken. Je kent de regelgeving hieromtrent en bent in staat een veranderingsproces adequaat te begeleiden.

TU Delft is een internationaal georiënteerde universiteit. Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal is daarom een vereiste.

Beschik je over deze kennis, ervaring en kwaliteiten, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband.

De functie heeft een omvang van 24-40 uur per week (0,6 – 1,0 fte). Het gaat om een contract voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Afhankelijk van opleiding en ervaring is het salaris voor deze functie gebaseerd op schaal 11 met een maximum van € 4.978,- bruto per maand bij een volledige werkweek. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

De faculteit CiTG leidt geëngageerde ingenieurs en promovendi op en voert grensverleggend wetenschappelijk onderzoek uit op het gebied van civiele technieken in de brede zin van het woord, aardwetenschappen en remote sensing. CiTG raakt daarmee veel maatschappij relevante domeinen zoals de aarde, water, milieu, infrastructuur en klimaat.
De faculteit bestaat uit 7 wetenschappelijke afdelingen en enkele ondersteunende diensten waaronder HR.

Afdeling

Universiteitsdienst - Human Resources Management

Om haar doelstellingen te realiseren zet de TU Delft in op het aantrekken en ontwikkelen van wetenschappelijk talent uit de wereldtop. De directie Human Resources (HR) speelt hierin een onderscheidende rol door te streven naar zoveel mogelijk ondersteuning op maat. Kernwoorden hierbij zijn: professionaliteit, betrokkenheid en inspiratie. Het personeelsbeleid, zoals geformuleerd in het TU strategisch kader en de Meerjaren-agenda HR 2018-2024, is gericht op recruitment, leiderschapsontwikkeling, talent management en organisatieontwikkeling.
De HR-organisatie bestaat uit een aantal centrale onderdelen zoals HR Development & Mobility, HR Health Safety & Environment en HR Services. HR Advies is decentraal georganiseerd, verdeeld over de 8 faculteiten en de Universiteitsdienst.
HR Advies concentreert zich op de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van HR-beleid, en op een brede, professionele HR-advisering van leidinggevenden en medewerkers binnen de faculteiten en de Universiteitsdienst. Daarnaast is HR Advies betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van TU-brede programma’s en projecten.

Specificaties

  • HRM; Beleid- en staf
  • 24—40 uur per week
  • €3636—€4978 per maand
  • Universitair
  • AT/UD/HR/2019-12

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Stevinweg 1, 2628 CN, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you