Senior onderwijscoördinator

Senior onderwijscoördinator

Geplaatst Deadline Locatie
21 aug 27 aug Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 aug 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als onderwijscoördinator ligt je prioriteit de eerste twee jaar bij het vernieuwen van het Geneeskunde curriculum, een tweejarig groot onderwijsproject met diverse deelprojecten. Je bent de gesprekspartner van de opleidingsdirectie en zorgt voor verbinding tussen projectgroepen en de staande organisatie. Je maakt de vertaalslag van de verschillende adviezen naar een implementeerbaar programma, rekening houdend met randvoorwaardes en kaders. Je zorgt voor voortgangsrapportages en verantwoording over het volledige project aan de stuurgroep.

Naast deze curriculumvernieuwing, coördineer je de onderwijsondersteuning van Geneeskunde in een complexe organisatie naar een uitstekende en efficiënt georganiseerde ondersteuning, waarbij je samenwerkt met specialisten onder andere op het gebied van kwaliteitszorg, e-learning en toetsing. Je hebt overzicht over alle onderwijsprocessen en -overleggen, je ondersteunt de opleidingsdirectie en initieert en coördineert verbetervoorstellen.

Je wordt functioneel aangestuurd door de opleidingsdirectie en valt hiërarchisch onder manager Onderwijsbeleid en -Advies.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

Je bent academisch geschoold, bij voorkeur in de Geneeskunde, en hebt meer dan vijf jaar aantoonbare ervaring met het organiseren van onderwijsactiviteiten en vooral met het leiden van meerdere curriculumwijzigingen binnen universitair initieel onderwijs. Je hebt zeer goede organisatorische kwaliteiten, bent pro-actief met een groot probleemoplossend vermogen en beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden. Door je aantoonbare kennis van kwaliteitsborging, kwaliteitszorg, onderwijslogistiek, reglementen en curriculumwijzigingen, in combinatie met je ontwikkelde vaardigheden, fungeer je als vanzelf als senior adviseur en coach, waardoor de organisatie zich verder door ontwikkelt.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma's en/ of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.226,- (schaal 11) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

De afdeling Onderwijsbeleid en -Advies ondersteunt al het (post-)academisch onderwijs van het Erasmus MC en haar geaffilieerde ziekenhuizen op het gebied van onder andere onderwijskundige ondersteuning, kwaliteitszorg, studieadvisering en onderzoek van onderwijs.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • €3706—€5086 per maand
  • Universitair
  • 31.07.19.SB-P540454-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you