Onderwijskundig innovator

Onderwijskundig innovator

Geplaatst Deadline Locatie
21 aug 14 sep Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Coassistenten ervaren vaak willekeur bij hun beoordelingen. Wat zijn de voorwaarden waaronder de subjectiviteit kan worden teruggedrongen? Dit innovatieproject richt zich op het analyseren en verbeteren van de systematiek van feedback en beoordeling. Voor dit tweejarige innovatieproject zoeken wij een enthousiaste onderwijskundig innovator.

Het is jouw taak om focusgroepen te organiseren, in gesprek te gaan met (inter)nationale experts (op het gebied van beoordelen en onderwijskundig ontwerp) en recente literatuur en 'good practices' te analyseren. Het ontwerp en de implementatie van een vernieuwde beoordelings- en feedbacksystematiek, inclusief praktische richtlijnen, behoren eveneens tot je taken (24 uur). Je werkt hierbij samen in het projectteam en met studenten, docenten en onderzoekers. In het 2e deel van de functie participeer je in een onderzoeksproject rond interprofessioneel onderwijs binnen geneeskunde, waarbij we kijken naar het meest optimale blended ontwerp van een serious game met kleinschalig onderwijs. Je voert in dat kader vergelijkende studies uit, inventariseert ook inzet van games bij andere faculteiten en rapporteert daarover (12 uur).

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en hebt een universitaire studie afgerond op het gebied van Onderwijskunde, Onderwijswetenschappen, Opleidingskunde (of vergelijkbaar). Je hebt ruime ervaring met advisering binnen academisch onderwijs en bij voorkeur ook met onderzoek en hebt actuele kennis van onderwijskunde. Je bent proactief,creatief, gemotiveerd, nieuwsgierig en leergierig. Je hebt goede organisatorische en onderzoekskwaliteiten en ruime projectleiderservaring. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma's en/ of relevante registraties zoals BIG/ RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een aanstelling voor de duur van twee jaar. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.226,- (schaal 11) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

Je werkt in een dynamische werkomgeving met inspirerende collega's. Onderwijsbeleid en -advies werkt continue aan het verder ontwikkelen van onze hoog aangeschreven opleidingen. Er is brede expertise aanwezig op het gebied van onderwijs- en curriculumvernieuwing, toetsing, docentprofessionalisering, kwaliteitszorg, blended learning, selectie en studieadvies. Naast de opleiding Geneeskunde, ondersteunt Onderwijsbeleid en -advies ook de vijf research masters van het Erasmus MC én - in samenwerking met TU Delft en het LUMC - het academisch onderwijs voor de opleidingen Klinische technologie en Nanobiology.

IMERR (Institute of Medical Education Research Rotterdam) is een interfacultair onderzoeksinstituut waar onder andere onderzoek wordt gedaan naar medisch onderwijs en klinisch redeneren.

Specificaties

  • Onderwijs; Beleid- en staf
  • Gezondheid
  • 24—36 uur per week
  • €3808—€5226 per maand
  • Universitair
  • 34.11.19.SB-P540452-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you