HR Manager faculteit TNW

HR Manager faculteit TNW

Geplaatst Deadline Locatie
23 aug 5 sep Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In je rol als HR manager voor de faculteit zorg je ervoor dat de transactionele HR ketenprocessen vlot verlopen. Samen met het HR adviesteam van 5 zelfsturende HR adviseurs geef je vorm – en lever je een bijdrage -  aan het TU Delft brede HR beleid en zorg je ervoor dat de facultaire vraagstukken vertaald worden naar HR-oplossingen. De HR topprioriteiten voor TNW zijn: inclusiviteit & genderdiversiteit, leiderschapsontwikkeling, en strategische personeels- en loopbaanplanning.
Je hanteert een coachende stijl van leidinggeven naar de HR adviseurs en weet hen op resultaatgerichte manier te inspireren om een succesvolle bijdrage te leveren aan de HR agenda op de faculteit en TU breed. Je zorgt voor de vertaling van HR beleid naar - en van concernniveau. Leiden van of deelnemen aan één of meer TU-brede projecten is onderdeel van je functie. Je bent in staat vanuit professionaliteit op subtiele wijze toegevoegde waarde te bieden aan het HR-team van zowel de faculteit als de TU Delft en bent een verbindende schakel naar de HR-directie. Je bent inhoudelijk betrokken bij de HR adviseurs, kan meedenken, beslissingen nemen en invallen indien nodig. Je blijft op de hoogte van wat er binnen faculteit TNW speelt, via deelname aan het facultaire MT, overleg met de faculteitssecretaris, met afdelingsvoorzitters, met de HR adviseurs en met de decaan. Je bent sparringpartner voor de decaan en HR-adviseurs ten aanzien van complexe casuïstiek en HR-beleid.
Als HR manager rapporteer je hiërarchisch aan de HR directeur van TU Delft, mw. drs. Ingrid Halewijn, en functioneel aan de decaan van de faculteit, prof.dr. ir. Lucas van Vliet. Je maakt deel uit van het centrale HR MT, bestaande uit 10 HR managers die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en implementatie van een samenhangend TU breed HR-beleid.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Voor TU Delft zijn wij op zoek naar een HR Manager die onmiskenbare inhoudelijke en leidinggevende bagage heeft opgedaan in organisaties met complexe besluitvormingsprocessen. Een sterke maar bescheiden teamplayer, organisatiesensitief en in staat conceptueel te denken en over afdelings- en faculteitsgrenzen heen te kijken.
Ervaring/achtergrond

  • Afgeronde academische opleiding (Bedrijfskunde, Arbeids- en Organisatiepsychologie of Personeelswetenschappen);
  • Een bèta-basis vormt een pre;
  • Relevante en ruime HR werkervaring in een vergelijkbare positie, opgedaan in een omgeving met hoog opgeleide professionals;
  • Leidinggevende ervaring;
  • Projectmatige ervaring.

Competenties/persoonlijkheid

  • Stevige, geëngageerde en integere HR-vakman/-vrouw;
  • Sterk conceptueel en analytisch vermogen maar daarnaast ook een hands on mentaliteit;
  • Een goed ontwikkeld gevoel voor beïnvloedings- en besluitvormingsprocessen;
  • Aanzienlijk zelforganiserend vermogen;
  • Teamplayer;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (in  Nederlands en Engels), goed luisteren, ter zake kundig argumenteren en ook schriftelijk uiterst vaardig;
  • Lef hebben maar ook subtiel en bescheiden kunnen zijnInitiatief tonen, creatief en vernieuwend zijn;
  • Resultaatgericht in een omgeving met een complex krachtenveld;
  • Affiniteit met de academische wereld.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Stevige HR functie in een uitdagende en op ontwikkeling gerichte  organisatie waar talent, vernieuwing en ontwikkeling centraal staan.
Salaris maximaal € 6.133 bruto per maand (schaal 13/CAO Nederlandse Universiteiten), afhankelijk van kennis en ervaring, o.b.v. 38 uur per week aangevuld met vakantiegeld en 13e maand.
TU Delft biedt daarnaast aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden. Het is mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. TU Delft heeft een Internationaal Kindcentrum op de campus met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Bij aanvang wordt een jaarcontract aangeboden met zicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De TU Delft heeft het meest complete spectrum aan ingenieurs-wetenschappen in Nederland. Zij leidt ongeveer de helft van de studenten bèta en techniek op. Bijna 100% van de in Delft opgeleide ingenieurs vindt binnen één jaar na afronding van de studie een baan. Aan de acht faculteiten van de TU Delft studeren meer dan 25.000 studenten en zijn circa 6000 medewerkers werkzaam. De fascinatie voor science, design en engineering is wat deze studenten en medewerkers van de TU Delft drijft, waar vanuit de hele wereld de beste wetenschappers en slimste studenten naar toe komen om hun talenten te ontplooien. Een inspirerende en genderbewuste universiteit die continu op zoek is naar (inter)nationaal talent om het onderzoek en onderwijs van deze unieke instelling op topniveau te houden en  die door haar peers als world leading wordt gezien. Zij wil een broedplaats zijn en blijven voor grensverleggende technisch-wetenschappelijke antwoorden op de grote maatschappelijke vraagstukken van deze tijd. 

Afdeling

Universiteitsdienst - Human Resources Management

Om de doelstellingen van het Strategic Framework 2018-2024 te realiseren zet HR in op het aantrekken en ontwikkelen van wetenschappelijk talent uit de wereldtop. Human Resources speelt hierin een onderscheidende rol door te streven naar zoveel mogelijk ondersteuning op maat. Kernwoorden hierbij zijn: professionaliteit, betrokkenheid, kwaliteit en inspiratie.
De HR organisatie bestaat uit een aantal expertise-teams (HR Development and Mobility, Health, Safety& Environment, HR Services) en uit HR Advies-teams, gesitueerd binnen de faculteiten en de Universiteitsdienst. De Meerjaren-agenda HR 2018-2024 is gericht op talentwerving, talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid, een veilige en uitdagende werkomgeving en efficiënte HR ondersteuning, met HR-instrumenten die bijdragen aan de versterking van onderwijs, onderzoek en valorisatie. Het stimuleren van inspirerend leiderschap, diversiteit en inclusie, en een flexibele, lerende organisatie zijn belangrijke HR thema’s.
Bij het HR Advies-team van de faculteit Technische Natuurwetenschappen (Applied Sciences) gaat door het vertrek van de huidige HR manager een vacature ontstaan. De Faculteit Technische Natuurwetenschappen is de grootste faculteit van de TU Delft, waar meer dan 1000 medewerkers werken in 6 wetenschappelijk afdelingen, en meer dan 3000 studenten 4 bachelor- en 5 masteropleidingen volgen. Er is een unieke infrastructuur aanwezig w.o. Reactor Instituut Delft en Kavli Nanolab alsmede gespecialiseerde biologische-, chemische- en fysische laboratoria. Er vindt onderzoek van wereldfaam plaats in nanoscience (quantum- en bionano), biotechnologie, chemical engineering, imaging- en radiation physics. De internationale staf bestaat uit talentvolle onderzoekers en docenten die zeer succesvol zijn in het binnenhalen van onderzoeksmiddelen, hun reputatie blijkt bijvoorbeeld uit (inter)nationale prijzen en persoonlijke grants. Er heerst een ambitieuze teamspirit, ook tussen de lijn- en staffuncties.

Specificaties

  • HRM
  • max. 38 uur per week
  • max. €6133 per maand
  • Universitair
  • AT/UD/HR/2019-13

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Stevinweg 1, 2628 CN, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you