Apothekersassistent Klinische Apotheek

Apothekersassistent Klinische Apotheek

Geplaatst Deadline Locatie
23 aug 29 aug Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 aug 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiaste, energieke en servicegerichte apothekersassistent met een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Per direct zoeken wij een nieuwe collega die ons waardevolle team komt versterken.

Als apothekersassistent lever je een centrale rol in de geneesmiddelenvoorziening. Je levert directe en indirecte farmaceutische zorg aan patiënten op verpleegafdelingen. Je bent het aanspreekpunt voor vragen vanuit de verschillende afdelingen en levert een bijdrage aan veilige, verantwoorde farmaceutische zorg.

De Apotheek van het Radboudumc is zeer vooruitstrevend en voortdurend in beweging. De functie van apothekersassistent veranderd hierin mee. Dit vraagt om een positieve, flexibele en meedenkende instelling, waarbij veranderingen je goed afgaan. In deze ontwikkeling krijg je een prominente rol op de verpleegafdelingen waarbij je dichtbij de patiënt en de zorgverlener staat. In deze fase van ontwikkeling is het mogelijk deel uit te maken van pilots en werkgroepen, hierin word je verfrissende blik en je ervaring zeer gewaardeerd.

Het takenpakket is divers en afwisselend. Je wordt roulerend op de verschillende taken ingezet. En om de uitdaging nog boeiender te maken mag je een aandachtsvelder-rol vervullen. Daarnaast verricht je 24-uurs bereikbaarheidsdiensten in samenwerking met de ziekenhuisapotheker.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Inhoudelijke als logistieke afhandeling van geneesmiddelenaanvragen in de directe patiëntenzorg (receptverwerking, medicatieveiligheid, medicatiebewaking, geneesmiddelendistributie en geneesmiddelbeheer op de afdeling).
  • Aanspreekpunt voor de farmaceutische zorg op afdelingen.
  • Geeft informatie en beantwoordt vragen omtrent geneesmiddelverstrekkingen.
  • Signaleert knelpunten en levert een bijdrage aan projecten om onze dienstverlening continue te verbeteren en processen efficiënter te laten verlopen.
  • Volgt bij- en nascholing (waaronder kwalificatie en herkwalificatie voor het uitvoeren van de werkzaamheden).
  • Voor Toediening Gereed Maken (VTGM) op de afdeling.
  • Werkt medewerkers van het eigen functieniveau in.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

  • Diploma Apothekersassistent en bij voorkeur ervaring in de zorg en dienstverlening.
  • Proactieve houding en flexibel inzetbaar (diensten tussen 08:00 en 19:00 uur), bereikbaarheidsdiensten en aanwezigheidsdiensten in het weekend.
  • Communicatief vaardig en een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.
  • Klantgericht en in staat om onder druk accuraat te werken.
  • Nauwkeurig.
  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken.
  • Goede computervaardigheden, wat een belangrijk onderdeel is om de werkzaamheden goed te uitvoeren .
  • Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan waarin je je vakkennis kwijt kunt in een prettig en enthousiast team. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere salaris in schaal 7, maximaal €3.184,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, 8,3% eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening. Naast goede arbeidsvoorwaarden hechten wij waarde aan de ontwikkeling van de kennis en vaardigheden van onze medewerkers en investeren daarom doorlopend in opleidingen voor onze medewerkers.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Apotheek speelt een centrale rol bij de voorziening van geneesmiddelen en steriele medische hulpmiddelen. Niet alleen binnen het Radboudumc, maar ook bij een groot aantal ziekenhuizen in Nederland en andere externe klanten van de apotheek. De ruim 300 medewerkers van de afdeling verrichten activiteiten op het gebied van de farmaceutische patiëntenzorg en de sterilisatie en distributie van (disposable) medisch instrumentarium. De apotheek heeft een GMP geaccrediteerd bereidingscentrum, een transmurale apotheek en een eigen onderzoekslijn. De afdeling heeft bevoegdheid voor de opleiding tot ziekenhuisapotheker en de opleiding tot klinisch farmacoloog.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

  • Patiëntenzorg: overig
  • Natuurwetenschappen
  • max. 36 uur per week
  • €2351—€3184 per maand
  • LBO
  • 106041-P541059-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you