Junior Onderzoeker Professional Performance & Compassionate Care

Junior Onderzoeker Professional Performance & Compassionate Care

Geplaatst Deadline Locatie
27 aug 15 sep Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Hoe goed functioneren en presteren dokters? Kunnen we hun performance meten? Wat is nodig om goed te blijven en beter te worden? Hoe geven de medische vervolgopleidingen invulling aan de ontwikkeling van excellente, compassievolle, vitale en reflectieve medisch specialisten? Zien we dit terug in de kwaliteit van de patientenzorg? Op deze en andere onderzoeksvragen over het funtioneren en presteren van artsen richt de onderzoeksgroep Professional Performance & Compassionate Care (PP&CC) zich. Fascineert dit jou ook? Kom dan meedenken en meedoen!

Functieomschrijving

Wat ga je doen
Goede zorg vraagt dokters ‘met een koel hoofd en warm hart’. Het goed functioneren van medisch specialisten wordt zichtbaar in patiëntenzorg van hoge kwaliteit en in moderne, toekomstgerichte medisch specialistische vervolgopleidingen. Wij zoeken een junior-onderzoeker die een bijdrage wil leveren aan het onderzoeksprogramma van de Professional Performance & Compassionate Care onderzoeksgroep. Het onderzoeksthema van de onderzoeker betreft compassievolle zorgverlening door artsen. Werken met compassie (dwz het lijden van de patient zien en (willen) verlichten) draagt bij aan goede kwaliteit van patientenzorg en aan de vitaliteit en het werkgeluk van artsen zelf. Hoewel compassievol werken vanzelfsprekend lijkt, ervaren patienten dit in de praktijk niet altijd en melden artsen verschillende hindernissen in het bieden van compassievolle zorg. De onderzoeker sluit aan bij lopende (compassie)projecten, werkt mee aan studies van PP&CC promovendi en draagt bij aan het verwerken van de resultaten van de studie(s) tot wetenschappelijke publicatie(s). Daarnaast krijgt de onderzoeker de ruimte voor eigen initiatieven passend binnen het onderzoeksthema. De aanstelling is voor 1 jaar. Bij beschikbare middelen is verlenging – bv als promotieplaats – bespreekbaar.

Specificaties

VU medisch centrum (VUmc)

Functie-eisen

Wij zoeken een afgestudeerde basisarts, gezondheidswetenschapper of een geestes- of sociale (socioloog of psycholoog) wetenschapper met een analytische instelling en een Masterdiploma. Je bent geïnteresseerd in het onderzoeksthema compassie, de medische professie en de ontwikkeling van professionals. Je beheerst het Nederlands en Engels in woord en geschrift en je hebt al aantoonbare onderzoekservaring, bv met het doen van statistische analyses of het houden van interviews. Je bent nieuwsgierig, leergierig en resultaatgericht, hebt een flexibele instelling en je vindt het vanzelfsprekend en leuk om samen te werken. Je werkplek is (hoofdzakelijk) locatie AMC.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC, betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris bedraagt maximaal € 4.481,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 10 CAO UMC). In welke trede je wordt ingedeeld is afhankelijk van ervaring. 
  • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
  • Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 12 maanden.
  • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft locatie AMC ook meer dan voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
  • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. AMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
  • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op https://werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden/.

Werkgever

Amsterdam UMC

Waar ga je werken
Wij bieden je een stimulerende werkomgeving binnen de multidisciplinaire vakgroep Professional Performance & Compassionate Care van het Amsterdam UMC, locatie AMC. De vakgroep is onderdeel van de afdeling Medisch Psychologie. Samen werken en samen leren vinden we belangrijk en komt onder meer tot uitdrukking in betrokkenheid bij elkaars werk, het geven van feedback en collegiale steun. Wekelijks overleggen we over teamtaken en –ontwikkelingen, over onderwijsactiviteiten en bespreken we eigen werk. Successen vieren we en we zijn ook geinteresseerd in wie jij bent en hoe het met je gaat.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Techniek / laboratorium
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • max. 36 uur per week
  • max. €4481 per maand
  • Universitair
  • AT 2357249

Werkgever

VU medisch centrum (VUmc)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Meibergdreef 9, 1105 AZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you