Beleidsadviseur Medische Vervolgopleidingen/Ambtelijk Secretaris Centrale Opleidingscommissie

Beleidsadviseur Medische Vervolgopleidingen/Ambtelijk Secretaris Centrale Opleidingscommissie

Geplaatst Deadline Locatie
6 sep 22 sep Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

We zoeken voor het team Medische Vervolgopleidingen binnen het directoraat Onderwijs & Opleidingen een beleidsadviseur Medische Vervolgopleidingen, tevens ambtelijk secretaris Centrale Opleidingscommissie (COC).

Functieomschrijving

Als beleidsadviseur en ambtelijk secretaris heb je verschillende rollen en taken. Zo volg en vertaal je landelijke ontwikkelingen, ontwikkelingen binnen de Nederlandse Federatie Universitaire Medische Centra (NFU) en wet- en regelgeving naar implementatie in de regio en het LUMC. Je onderhoudt en bevordert de relaties tussen de samenwerkende opleidingsinstellingen binnen de OOR Leiden en adviseert de voorzitter van de Raad van Bestuur, het divisiebestuur, HRM/P&O, de voorzitter COC, opleiders en afdelingshoofden en de aios. Daarnaast vertegenwoordig je de medische vervolgopleidingen zowel in huis als extern en behartig je de belangen van onze aios en opleidingsgroepen. Verder coördineer je in afstemming met de onderwijskundige de PDCA-kwaliteitscyclus van de medische vervolgopleidingen en heb je een essentiële rol in het bewaken van een veilig opleidingsklimaat en het borgen van de kwaliteit van de medische vervolgopleidingen. Verder bereid je vergaderingen en besluitvorming van de COC voor. Daarnaast ben je in nauwe samenwerking met Finance verantwoordelijk voor het financieringsproces van de opleidingen en ben je het aanspreekpunt voor zowel intern als voor de opleidingsziekenhuizen binnen de OOR Leiden.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

De beleidsadviseur die wij zoeken is een doortastende, kritische, creatieve en enthousiaste academisch gevormde kandidaat. Je beschikt over relevante werkervaring. Een achtergrond in beleid en management binnen de gezondheidszorg en ervaring met de medische vervolgopleidingen zijn een pre. In deze functie is het essentieel dat je zelfstandig kunt werken en dat je makkelijk schakelt, zowel qua materie als qua type personen/functies (‘spin in het web’). Je hebt doorzettingsvermogen en kunt in een politiek bestuurlijk krachtenveld opereren en tot resultaat komen. Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Je werkt in een dienstverband van 32 uur per week. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 5.226,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 12, CAO UMC).

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Afdeling

Directoraat Onderwijs en Opleidingen (DOO)

Samen met de OOR-coördinator/beleidsadviseur en een secretarieel ondersteuner ben je werkzaam voor de medische vervolgopleidingen binnen het Directoraat Onderwijs en Opleidingen (DOO) van het LUMC, alwaar je je aanstelling hebt. Dit directoraat is verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie, informatievoorziening, planning, ontwikkeling en beleidsondersteuning van het onderwijs alsmede het aanreiken van onderwijsexpertise en advies.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Management; Patiëntenzorg: overig; Beleid- en staf
  • Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • max. €5226 per maand
  • Universitair
  • G.19.YP.81

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you