Projectcontroller en -coördinator (fulltime)

Projectcontroller en -coördinator (fulltime)

Geplaatst Deadline Locatie
10 sep 1 okt Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De afdeling Financiële Zaken verzorgt binnen de faculteit ITC van de Universiteit Twente de financiële administratie van alle geldstromen en is daarbij onder andere verantwoordelijk voor een juist beheer en optimale bewaking van de tweede en derde geldstroomprojecten. De afdeling Financiële Zaken is bovendien verantwoordelijk voor de financiële administratie inzake de studieprogramma’s en beurzen van studenten
Specifiek voor de administratie van de extern gefinancierde tweede en derde geldstroomprojecten (en de coördinatie daarvan) is de afdeling op zoek naar een projectcontroller en –coördinator (fulltime).

Als projectcontroller en -coördinator ondersteun je de projectleiders bij het aangaan van extern gefinancierde (inter)nationale projecten (opstellen projectbegrotingen, inrichten projectadministratie, facturering en bewaking. In deze functie draag je in adviserende en faciliterende zin bij aan de projectadministratie. Als projectcontroller ben je aanspreekpunt voor vragen van interne klanten waaronder hoogleraren, projectleiders en project officers over projectgebonden onderwerpen zoals planning en rapportages, financiële verslaglegging en registratie van projectafspraken. Daarnaast ben je sparringpartner van het hoofd Financiële Zaken en de businesscontroller op het gebied van extern gefinancierde projecten. Ook heb je contact met controlerende accountants, subsidiegevers en projectpartners in binnen- en buitenland.

Je werkt in een team van vier projectadministrateurs waarbinnen jij de senior projectadministrateur bent. Hierbij wordt er een sterk beroep gedaan op je leidinggevende kwaliteiten vanwege de rol als coördinator. Je handelt pro actief en hebt regelmatig contact met projectleiders en project officers over de stand van de projecten. Je verstrekt financieel-administratieve adviezen en verzorgt in- en externe rapportages. De functie zal zich in de loop ontwikkelen, waarbij je input zal worden gevraagd ten aanzien van verdere visieontwikkeling.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een opleiding op bedrijfseconomisch gebied.
  • Je bent zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig, enthousiast, accuraat, en vindt het prettig om in teamverband te werken.
  • Kwaliteitsgerichtheid en de “drive” om zaken ook echt te realiseren zijn eigenschappen die van nature goed bij jou als persoon passen. Hierbij heb je niet alleen gevoel voor cijfers, maar ook wat betreft de interpretatie van complexe subsidieregelingen en contracten (in het Nederlands en Engels) begrijp je wat er wordt verwacht.
  • Daarnaast ben je adviesvaardig en beschouw je het als een uitdaging om de zaken zo te organiseren dat je bruikbare oplossingen voor je interne klanten kunt ontwikkelen.
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift, aangezien het communiceren met Engelstalige medewerkers binnen de internationale faculteit ITC van groot belang is.
  • Je hebt kennis van Microsoft Office en van Excel in het bijzonder. Automatiseringservaring met onder andere Oracle Financials, Oracle Projects en Business Objects is een pré.


INFORMATIE EN SOLLICITATIE

Voor informatie over deze vacature kan contact worden opgenomen met de heer A. Jonkman, Head of Finance (e-mail: a.jonkman@utwente.nl, telefoonnummer 053 – 4898435).

Je schriftelijke sollicitatie, vergezeld van een Curriculum Vitae, kun je tot 1 oktober 2019 sturen (via de button “klik hier om te solliciteren”).

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een fulltime functie in een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin we graag gezamenlijk een extra impuls aan de ondersteuning van hoogleraren, projectleiders en projectofficers willen geven. De aanstelling is in eerste instantie voor twee jaar met de intentie van een omzetting naar een dienstverband voor onbepaalde tijd na deze periode.

  • Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.274,- bruto per maand (salarisschaal 10) en is in overeenstemming met de cao-NU en het UFO-profiel van administrateur 1.
  • Een vakantie-uitkering van 8% van het bruto jaarinkomen en een eindejaarsuitkering van 8,3 %
  • Uitstekende mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling
  • Pensioenopbouw via het ABP
  • Mogelijkheden tot het sparen van verlofuren voor sabbatical leave
  • Minimaal 41 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband

Werkgever

The University of Twente. We stand for life sciences and technology. High tech and human touch. Education and research that matter. New technology which leads change, innovation and progress in society. The University of Twente is the only campus university of the Netherlands; divided over five faculties we provide more than fifty educational programmes. We have a strong focus on personal development and talented researchers are given scope for carrying out groundbreaking research.

We are an equal opportunity employer and value diversity at our company. We do not discriminate on the basis of race, religion, color, national origin, gender, sexual orientation, age, marital status or disability status. Because of our diversity values we do particularly support women to apply.

The Faculty of Geo-Information Science and Earth Observation (ITC) of the University of Twente provides international postgraduate education, research and project services in the field of geo-information science and earth observation using remote sensing and GIS. The aim of ITC's activities is the international exchange of knowledge, focusing on capacity building and institutional development in developing countries and emerging economies.

Specificaties

  • Financiën
  • Natuurwetenschappen; Techniek
  • max. 38 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • HBO
  • 1059101

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you