Senior adviseur Procesverbetering en Implementatie

Senior adviseur Procesverbetering en Implementatie

Geplaatst Deadline Locatie
10 sep 30 sep Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor de Adviesgroep Procesverbetering en Implementatie (PVI) zijn we op zoek naar een senior adviseur, die ons team van adviseurs komt versterken.

Senior adviseurs Procesverbetering en Implementatie staan bestuurders, managers en professionals met raad en daad bij in complexe en strategische verandervraagstukken. Doordat zij weten wat er in de gezondheidszorg speelt en deskundig zijn in programma- en projectmanagement weten zij 'beweging' te creëren die daadwerkelijk impact heeft op de patiëntenzorg. Daarbij staan zij niet aan de zijlijn, maar vertalen ideeën naar oplossingen die werken in de praktijk. Zij zijn ervaren implementatie-experts en weten om te gaan met het bijbehorend complex krachtenveld. Persoonsgerichte zorg is een belangrijke basis: de patiënt wordt gezien als partner.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent iemand die bewust kiest voor een uitdagende baan in de gezondheidszorg. De ontwikkelingen binnen de zorg zie je als een uitdaging. Binnen de complexe verandervraagstukken, kan je zowel de rol van adviseur, projectleider en programmamanager innemen. Hierbij neem je de patiënt als uitgangspunt. Je bent stressbestendig, je kunt goed organiseren en planmatig werken is voor jou vanzelfsprekend. Je hebt een uitstekend gevoel voor wat er speelt in de organisatie en in de buitenwereld.

Als senior adviseur ben je een 'trusted advisor' voor het hogere management (RvB, directeuren, afdelingshoofden en bedrijfsleiders). Je bent uitstekend in staat om zelfstandig te werken en je neemt graag initiatief, en tegelijkertijd ben je een teamspeler en sparringpartner voor het managementteam van PVI. Daarnaast zie je kansen in de binnen en buiten het Radboudumc, ben je in staat deze kansen te grijpen en te vertalen naar diensten en producten voor PVI.

Daarnaast beschik je over:
  • Minimaal 10 jaar werkervaring als adviseur in de zorg.
  • Adviesvaardigheden en brede kennis en ervaring in het toepassen van implementatie-methodieken.
  • Ben je in staat om een vertaling te maken van strategie en beleid naar uitvoering.
  • Ben je in staat om een effectief contact aan te gaan met zorgprofessionals, weet je wat zorgprofessionals beweegt en kan je van daaruit de adviesfunctie invullen.
  • Ben je klantgericht, flexibel, integer en resultaatgericht.
  • Heb je zeer goede (schriftelijke) communicatie- en analytische vaardigheden.
  • Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Een parttime aanstelling is bespreekbaar.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

Adviesgroep Procesverbetering & Implementatie (PVI)
De focus voor PVI ligt op onze kracht in advies en ondersteuning over en implementatie van procesverandering/-verbetering (procesoptimalisatie, -herontwerp en -innovatie) in de zorgwereld (cure). Door beweging te initiëren en te ondersteunen behalen we resultaten die passen bij de strategie van het Radboud.

Onze rol daarbij is tweeledig: Enerzijds zijn wij experts op het gebied van verandering in de zorg. Hierbij geven we ondersteuning bij de uitvoering en implementatie daarvan. Ook dragen wij bij aan het maken van strategie en planvorming over de wijze van implementatie.
Anderzijds doen wij dit doordat we op onderdelen inhoudelijke experts, capabele procesbegeleiders, projectleiders en programmamanagers zijn, die zorg dragen voor de daadwerkelijke implementatie van de gekozen veranderthema's.
Hierbij ondersteunen we zowel op strategisch gekozen veranderthema's opgesteld door de Raad van Bestuur, als door de afdelingsleiding van de betreffende afdelingen binnen het Radboudumc.

De ongeveer 45 medewerkers van de adviesgroep PVI werken aan een duurzame oplossing van vraagstukken op het gebied van
  • Persoonsgerichte zorg.
  • Veilige en doelmatige zorgprocessen.
  • Samenwerken in netwerken.
Adviesgroep Procesverbetering & Implementatie heeft als missie: Een toonaangevend regionaal adviesbureau te zijn op het gebied voor Persoonsgerichte zorg. Daarnaast is onze adviesgroep Accredited Consulting Practice (ACP) en voldoet daarmee aan de professionele standaard met de eisen die daarvoor gelden van de Ooa / ICMCI. Dit betekent onder meer dat klanten de zekerheid hebben te werken met een adviesbureau dat beschikt over gekwalificeerde medewerkers.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen
  • max. 36 uur per week
  • €4624—€6448 per maand
  • HBO
  • 107007-P546979-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you