Onderzoeksassistent/Junior onderzoeker voor rouwtherapie (0,4 fte)

Onderzoeksassistent/Junior onderzoeker voor rouwtherapie (0,4 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
20 sep 29 sep Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het TrafVic-onderzoek wordt vanuit de Rijksuniversiteit Groningen uitgevoerd in samenwerking met Universiteit Utrecht en Arq Nationaal Psychotrauma Instituut. Het doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de emotionele gevolgen van het overlijden van een dierbare door ee

Functieomschrijving

Het TrafVic-onderzoek wordt vanuit de Rijksuniversiteit Groningen uitgevoerd in samenwerking met Universiteit Utrecht en Arq Nationaal Psychotrauma Instituut. Het doel van het onderzoek is het in kaart brengen van de emotionele gevolgen van het overlijden van een dierbare door een verkeersongeval. Tevens wordt het zorggebruik en de zorgbehoefte van nabestaanden na verkeersongevallen onderzocht. Achtergrondinformatie over het TrafVic-project is te vinden op de website: http://www.rouwnaverkeersongeval.nl

Uw werkzaamheden als onderzoeksassistent/junior onderzoeker bestaan uit het uitvoeren van taken omtrent een gerandomiseerde klinische trial waarin de effecten van een online en face-to-face rouwbehandeling worden vergeleken met een wachtlijstcontrolegroep. U zult, onder begeleiding, data verzamelen en verwerken, contact onderhouden met nabestaanden en therapeuten en nauw samenwerken met leden van het onderzoeksteam. De werkzaamheden vinden plaats vanuit de Rijksuniversiteit Groningen.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

U bent psycholoog en in bezit van een research master- of masterdiploma Psychologie of gerelateerde studie. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden, beheerst de Nederlandse taal en werkt nauwkeurig. Daarnaast heeft u affiniteit met zowel onderzoek als de klinische praktijk.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao voor Nederlandse Universiteiten:
- een salaris van € 2.709,- (schaal 10.0) bruto per maand bij volledige werktijd
- het betreft een tijdelijke aanstelling van 0,4 fte voor de periode van een jaar; kans op uitbreiding van uren en looptijd is eventueel mogelijk.

Ingangsdatum: 1 november 2019

Afdeling

Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

De Rijksuniversiteit Groningen behoort tot de top van de Europese research universiteiten en is internationaal georiënteerd. De universiteit is maatschappelijk actief en voelt zich betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht. Iedereen wordt in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Talent, ambitie en prestatie van de 31.000 studenten en 5.600 medewerkers worden zoveel mogelijk gehonoreerd.

Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen
De Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen (GMW) is een kenniscentrum dat de mens centraal stelt. De faculteit houdt zich bezig met vraagstukken rond de mens als individu, de onderlinge relaties van mensen en de samenleving als geheel. Het psychologisch onderzoek binnen GMW is ondergebracht in het Heymans Instituut en is sterk georiënteerd op experimentele methoden en individuele verschillen.

Specificaties

  • PhD
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 15 uur per week
  • max. €2709 per maand
  • HBO+
  • 219486

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you