Projectleider Blended Learning

Projectleider Blended Learning

Geplaatst Deadline Locatie
24 sep 6 okt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij innovatieprojecten op het gebied van online en blended onderwijs begeleiden? We zoeken per direct een Projectleider Blended Learning voor het Education Service Centre (ESC) van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (EB) die een grote variatie aan innovatieprojecten op het gebied van peer-feedback, kennisclips, flipped classroom, simulaties kan helpen coördineren en uitvoeren.

Wat ga je doen?

In de functie van Projectleider Blended Learning zul je:

  • opleidingsdirecteuren en docenten adviseren bij het ontwerp van blended curricula;
  • projecten initiëren, opzetten, coördineren en in hun voortgang bewaken;
  • ondersteuning door student-assistenten en ICTO- ondersteuners coördineren, zowel projectmatig als inhoudelijk;
  • docenten adviseren en ondersteunen bij het ontwikkelen van materiaal (o.a. ICTO medewerkers aansturen in het maken van e-learning modules, videos, peer-feedback opdrachten, waar nodig zelf ook incidenteel bijspringen in het uitvoerend werk);
  • kwaliteitscontroles uitvoeren op eindproducten (vooral video en e-learing modules);
  • zelfstandig evaluaties van projecten uitvoeren (kwalitatief en kwantitatief).

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Wij zoeken een projectleider met een onderwijskundige achtergrond die veel van de technologische ontwikkelingen op het gebied van blended learning weet en deze kennis toe kan passen.

De functie vraagt om het volgende:

  • een voltooide universitaire masteropleiding, liefst in de onderwijskunde met als specialisatie Instructional Design of Digital Media;
  • kennis van en werkervaring op het gebied van blended learning;
  • op de hoogte zijn van een breed scala aan software/technologische mogelijkheden en toepassingen;
  • op de hoogte zijn van de didactische voor- en nadelen van online onderwijsvormen;
  • grote affiniteit met zowel technologie als universitair onderwijs en didactiek;
  • proactief en stressbestendig zijn en een goed aanpassingsvermogen hebben;
  • zelfstandig zijn, kan goed overzicht houden en organiseren;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands als Engels.

Ervaring in een universitaire werkomgeving strekt tot de aanbeveling.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een aanstelling aan voor 32 uur per week voor de periode van een jaar, met een proeftijd van twee maanden, met – afhankelijk van organisatorische ontwikkelingen en positieve beoordeling – uitzicht op verlenging. Het salaris bedraagt minimaal €2.709 en maximaal €4.274 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en/of ervaring. Op deze functie is het UFO-profiel Projectleider niveau 1, salarisschaal 10 van toepassing.

De UvA biedt verder een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8.3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

Afdeling

Faculteit Economie en Bedrijfskunde

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde (EB) verzorgt voor ruim 7000 studenten onderwijs in Economie & Bedrijfskunde en heeft een internationaal karakter. Het Education Service Centre (ESC) draagt zorg voor de onderwijsondersteuning van de reguliere BSc en MSc programma’s van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Van het werven en matchen van studenten tot en met het uitreiken van de diploma’s. Binnen het ESC wordt gewerkt aan een verdere professionalisering van de onderwijsorganisatie, en de ondersteuning van de continue verbetering van de kwaliteit van het onderwijs. Het Centre for Blended Learning maakt onderdeel uit van een van de teams binnen het ESC, dat docenten ondersteunt in het innoveren van hun onderwijs.

Specificaties

  • Management
  • max. 32 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Gepromoveerd
  • 19-604

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 170, 1018 WV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you