Manager Infrastructuur (1,0 fte)

Manager Infrastructuur (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
7 okt 31 okt Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De uitdaging
Je bent als moderne manager met visie bovenal een benaderbare regisseur, facilitator, coördinator en coach voor de zelforganiserende teams binnen het domein infrastructuur. Als inhoudelijk vakkundige IT sparringpartner voor directie, collega managers, teamleads en k

Functieomschrijving

De uitdaging
Je bent als moderne manager met visie bovenal een benaderbare regisseur, facilitator, coördinator en coach voor de zelforganiserende teams binnen het domein infrastructuur. Als inhoudelijk vakkundige IT sparringpartner voor directie, collega managers, teamleads en klanten binnen de RUG, draag je dagelijks bij aan high end performance en realisatie van het door jou uitgezette beleid op tactisch- en operationeel niveau. Betrouwbaarheid, maatwerk en vernieuwing gaan iedere dag hand in hand. Je bevordert autonomie en innovatie binnen de teams en bewaakt onder andere de prestatiecyclus, uitvoeringsstrategieën en de doorontwikkeling van het domein infrastructuur, waarbij de eigen datacenters als belangrijke asset gelden.

Met jouw teams formuleer je een meerjarige visie, welke je constant spiegelt aan de turbulente ontwikkelingen binnen het ICT-vakgebied en klantwensen binnen de academische wereld. Jij wilt op het gebied van infrastructuur voorop blijven lopen, eigenlijk iedereen een stapje voor zijn. Onder andere met doordacht portfoliomanagement, leidende technieken en strategische personeelsontwikkeling. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend alle mogelijke ruimte en middelen, inclusief een intern en extern netwerk welke jij verder verdiept. Je legt gevraagd en ongevraagd verantwoording af aan de directie van het CIT, die jou veel ruimte en handelingsvrijheid geeft.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

Het ideaalprofiel
• WO werk- en denkniveau, waarbij je over een voorleiding en technisch inhoudelijke knowhow beschikt met een hoge relevantie voor het domein Infrastructuur
• je hebt innovatie, agile principes en autonomie binnen teams hoog in het vaandel
• affiniteit met ICT in onderwijs en onderzoek binnen een academische of anderszins complexe context
• een bewezen trackrecord als coachend manager met aandacht voor vakontwikkeling en ontwikkeling van mens & organisatie
• uitstekende communicatieve vaardigheden, waarin je soepel wisselt tussen Nederlands en Engels
• hebt maximale betrokkenheid en de bereidheid om mee te draaien in het consignatierooster.

Tegenover dit ideaalprofiel staat een rol met zeer veel handelingsvrijheid, regelcapaciteit en uitstekende arbeidsvoorwaarden bij een moderne en maatschappelijk betrokken werkgever. Zie ook ‘de Rijksuniversiteit als werkgever’ (https://www.rug.nl/about-us/work-with-us/that-is-why/).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

Durf jij deze managementpositie bij de Rijksuniversiteit Groningen vanuit kennis, ervaring en geloof in zelforganiserende teams op je te nemen? Dan zijn wij zeer benieuwd naar jouw cv en motivatie. ASBR YouManagement begeleidt het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) exclusief bij de werving & selectie. Je kunt je dus (meer dan vertrouwelijk) vóór 1 november 2019 richten tot Edwin Klomp via vacature@asbr.nl

Afdeling

Centrum voor Informatie Technologie

De Rijksuniversiteit Groningen (behoort als universiteit met ruim 30.000 studenten en ruim 6.000 medewerkers tot de mondiale top 100. Het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de Rijksuniversiteit Groningen is met 250 medewerkers het leidende en meest toonaangevende nationaal en Europees instituut op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT).

Het CIT ondersteunt en faciliteert wetenschappelijk onderzoek en universitair onderwijs met innovatieve data- en IT-oplossingen. Om iedere dag maximaal bij te kunnen dragen aan de strategische doelstellingen van de Rijksuniversiteit Groningen ging het CIT qua organisatiemodel onlangs over tot zo’n 22 zelforganiserende teams van 10 tot 15 medewerkers. Het bevordert autonomie van alle betrokken IT professionals, waardoor creativiteit, innovatie, een slagvaardige projectaanpak en maximale klanttevredenheid hand in hand gaan.

Binnen het CIT voel je 24/7 de passie, ambitie en innovatiedrang van hoogleraren, onderzoekers, docenten en studenten. Misschien is het wel geen toeval dat zij in ‘the city of talent’ Groningen gevestigd is; één van de meest bruisende steden van Nederland waar IT talent binnen een academische context tot bloei komt en innovatie, creativiteit en ondernemersgeest samengaan met gezelligheid en ontspanning.

Het domein Infrastructuur heeft met zo’n 40 medewerkers de aandachtsgebieden netwerken, identificatie- en autorisatiemanagement, systeembeheer, datacenters en servers en storage, virtualisatie.

Specificaties

  • IT
  • Natuurwetenschappen
  • max. 38 uur per week
  • Universitair
  • 219341

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you