Medewerker personeels- en salarisadministratie (0,8 - 1,0 fte)

Medewerker personeels- en salarisadministratie (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
8 okt 22 nov Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 nov 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij het Administratief Service Centrum (ASC) van de Universiteit Utrecht is plek voor een medewerker personeels- en salarisadminstratie. Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Wil jij de kans krijgen om een bijdrage te leveren aan het digitaliseren, automatiseren en 'leaner' maken van HR- en salarisprocessen? Ben je daarnaast ambitieus, zorvuldig en is analyseren en verbeteren jouw tweede natuur? Dan hebben wij de ideale functie voor je.

Als medewerker personeels- en salarisadministratie (PSA) werk je samen met collega’s aan een juiste en tijdige verwerking en controle van de personeels- en salarisadministratie voor ruim 7.500 medewerkers van de Universiteit Utrecht. Het verzorgen hiervan doe je zowel met directe collega’s van de PSA als met collega’s van de HR-afdelingen van de faculteiten binnen de universiteit. Uiteraard doe je dit op een correcte, efficiënte, klantgerichte manier en volgens de actuele wet- en regelgeving.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • het registreren van personeelsgegevens in het personeels- en salarissysteem SAP HR en het verzorgen van de bijbehorende standaard- of maatwerkcorrespondentie;
  • ingevoerde gegevens controleren conform de standaard ingerichte controles;
  • als eerste aanspreekpunt fungeren voor de HR-afdelingen van de faculteiten;
  • wijzigingen in cao, wet- en regelgeving monitoren en correct toepassen;
  • deelnemen aan veranderprojecten m.b.t. het leaner maken, digitaliseren en automatiseren van HR-processen.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Uit jouw kennis en ervaring blijkt dat je beschikt over:

  • mbo+ werk-/denkniveau; 
  • ervaring met gedigitaliseerde HR-processen;
  • goede kennis van Excel;
  • actuele kennis op het gebied van sociale verzekeringen, loonheffing, pensioen en arbeidsrecht en bij voorkeur kennis van de cao Nederlandse Universiteiten;
  • uitstekende analytische, communicatieve en adviserende vaardigheden;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Een PDL-diploma is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijke aanstelling (0,8 - 1,0 fte) voor een jaar. Bij goed functioneren is er de mogelijkheid op verlenging van het dienstverband. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.261,- en maximaal
€ 3.445,- (schaal 7/8 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. een goede verlofregeling), ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

Binnen de faculteiten zijn onderzoek en onderwijs de primaire taken. De ondersteuning hiervan is binnen domeinen en diensten vormgegeven. Het Administratief Service Centrum (ASC) van de Universiteit Utrecht is een onderdeel van de directie Financiën, Control en Administratie en verleent een breed scala aan administratieve diensten aan de gehele universiteit. Op dit moment werken er bij het ASC circa 60 personen voor diverse afdelingen van de financiële administratie, de studentenadministratie en de personeels- en salarisadministratie. De afdeling personeels- en salarisadministratie draagt zorg voor de correcte verloning van circa 7.500 medewerkers en verzorgt daarnaast een deel van de personeelsadministratie binnen de Universiteit Utrecht.

De afdeling Personeels- en Salarisadministratie is onderdeel van de HR-keten. De directie Human Resources en de HR-afdelingen binnen de faculteiten en diensten werken samen aan professionalisering van de HR-dienstverlening binnen de UU: de doelstellingen hiervan voor 2017-2020 zijn omschreven in het ‘HR-domeinplan’. Eén van de doelen betreft een stapsgewijze overgang van administratieve werkzaamheden van HR-afdelingen naar de Personeels- en Salarisadministratie in de komende drie jaar. Op deze afdeling krijg je dus de kans bij te dragen aan de implementatie van deze verandering.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 30—40 uur per week
  • €2261—€3445 per maand
  • MBO+
  • 1066175

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you