Lerarenopleider Economie voor Topopleiding

Lerarenopleider Economie voor Topopleiding

Geplaatst Deadline Locatie
9 okt 20 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De faculteit Educatie van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt ten behoeve van Het Instituut voor Leraar en School (ILS) een Lerarenopleider Economie voor Topopleiding 0,8-1,0 fte

Functieomschrijving

Ben jij die breed inzetbare Lerarenopleider Economie? Ben je een verbinder die zorgt voor samenwerking tussen ons instituut en het werkveld? Werk jij graag in een instituut dat georganiseerd is op basis van ‘verantwoordelijkheid laag in de organisatie’ en waar ruimte is voor professionele ontwikkeling? Heb jij ervaring binnen het vmbo/mbo en/of havo/vwo, toon je initiatief en denk je graag mee in het ontwikkelen van nieuwe thema’s? Dan is dit de baan voor jou!

Wat je gaat doen

  • Je verzorgt en ontwikkelt op inspirerende wijze onderwijs voor voltijd- en deeltijdstudenten van de tweedegraads lerarenopleiding Economie.
  • Je waarborgt het HBO-niveau en zorgt tevens voor de transfer naar de onderwijspraktijk van jouw studenten.
  • Je verzorgt vakdidactische bijeenkomsten en begeleidt en beoordeelt praktijkonderzoek van studenten. Je werkt daarbij samen met collega’s van het opleidingsinstituut.
  • Je bent de verbinder die zorgt voor de samenwerking tussen ons instituut en het werkveld.
  • Je gaat werken in een team dat toewerkt naar taakverantwoordelijkheid: als teamlid ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de opleiding als geheel.

Specificaties

HAN University of Applied Sciences

Functie-eisen

Je hebt een relevante afgeronde Masteropleiding of bent bereid deze te behalen. Je bezit een WO werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van ruime recente onderwijservaring in het vmbo/mbo en/of het havo/vwo. Je kunt de didactische vertaalslag maken van economische thema’s naar relevante onderwijssituaties. Daarbij ben je vernieuwend op gebieden als ICT, hybride leren, praktijkgericht- en gepersonaliseerd onderwijs. Naast de reguliere samenwerkingsvaardigheden zoeken we naar een professional die vanuit het teambelang denkt en doet. Je bent reflectief en gebruikt dit om tot leren te komen in ons team en daarbuiten. Ook kun je een waarderend perspectief hanteren, neem je verantwoordelijkheid en initiatief en zie je het belang van (samenwerking met) het werkveld. Je inzetbaarheid in zowel onze voltijd- als deeltijdopleiding is van belang. Je bent in staat om vorm te geven aan curriculumontwikkeling, waarvoor kennis van en ervaring met het doorontwikkelen van onderwijs een pré is.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een afwisselende functie in een dynamische, informele omgeving;
  • Een contract tot en met 31 – 07 – 2020; verlenging behoort zeker tot de mogelijkheden;
  • Detacheren behoort ook tot de mogelijkheden;
  • Een aanstelling in de functie van docent niveau 1;
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.892,31 (cao-hbo schaal 11) op basis van fulltime;
  • 8% vakantietoeslag en een 13e maand (8,3%);
  • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenverzekering via het ABP, collectieve ziektekostenverzekering, (betaald) ouderschapsverlof;
  • Een eigen HAN Academy zodat je volop kunt investeren in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling;

Afdeling

Instituut voor Leraar en School (ILS)

“In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren”

Het Instituut voor Leraar en School (ILS), onderdeel van de Faculteit Educatie, verzorgt de tweedegraads lerarenopleidingen van de HAN. Studenten worden er voorbereid op het werken in het voortgezet onderwijs en in het middelbaar beroepsonderwijs. Ook verzorgt het instituut professionaliseringsactiviteiten voor én samen met het werkveld. Ruim 200 enthousiaste medewerkers werken aan de diverse ambities van het ILS, waar vakinhoudelijke expertise, pedagogisch-didactische bekwaamheden, leren met ICT, werkplekleren (stages) en de verbinding tussen onderwijs en onderzoek kernbegrippen zijn. Dit alles vindt plaats in een nieuw
duurzaam onderwijsgebouw.

Het instituut is als organisatie volop in ontwikkeling. We streven ernaar enerzijds met actuele, studeerbare lerarenopleidingen studenten voor te bereiden op het docentschap en een leven lang leren, anderzijds werk van betekenis voor onze collega’s in het werkveld te realiseren. Hiertoe organiseren we ons in (zelfverantwoordelijke) teams en stimuleren we professioneel gedrag in de brede zin.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Beleid- en staf; Financiën
  • Economie
  • 36—40 uur per week
  • max. €4892 per maand
  • Universitair
  • AT 256377

Werkgever

HAN University of Applied Sciences

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Kapittelweg 33, 6525 EN, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you