Cultuurmarketeer VU Griffioen

Cultuurmarketeer VU Griffioen

Geplaatst Deadline Locatie
10 okt 27 okt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zorg jij voor roaring twenties? Knal jij ons de jaren '20 in?

Functieomschrijving

Je bent de spil van onze marketingcommunicatie voor theater, cursussen en evenementen. Als onze Cultuurmarketeer kun je vaart en richting geven aan onze publiekswerving.

Jouw taken
  • ontwikkelen concept, tekst, vorm en timing van alle publiekscommunicatie
  • inzetten van elk gewenst en betaalbaar analoog en digitaal mediakanaal; van affiche tot Google remarketing en van brochure tot social media
  • schrijven van communicatieteksten in het Nederlands en in het Engels
  • bedenken van promotie- en verkoopacties
  • beheren van het marketingbudget
  • analyseren en evalueren van het effect van de marketinginspanningen
  • samenwerken met de drie programmeurs theater, film, cursussen
  • zelfstandig voeden van alle mediakanalen

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

  • ten minste een HBO werk- en denkniveau
  • ten minste 5 jaar relevante werkervaring in culturele organisaties
  • affiniteit met theater, actieve kunstbeoefening en hoger onderwijs
  • communicatief vaardig met studenten (ook in het Engels) en aanvoelen van un mediagebruik
  • pennywise, maar niet poundfoolish zijn; je schrikt niet van ‘kosten per lead’ en ‘conversieratio’s’
  • humor vind je een serieuze zaak

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €2.835 (schaal 9) en maximaal €3.895 (schaal 9) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Communicatiemedewerker 1, en staat open voor 1,0 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
  • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
  • goede en voordelige sportfaciliteiten

Werkgever

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 24.500 studenten en werken ruim 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Student- & Onderwijszaken
De dienst Student- & Onderwijszaken (SOZ) verleent diensten aan studenten en medewerkers van de VU. We zijn verantwoordelijk voor in- en uitschrijving van nationale en internationale studenten, en regelen huisvesting voor internationale studenten en wetenschappers. We dragen bij aan de ontwikkeling van onderscheidend onderwijsbeleid, ondersteunen en evalueren de onderwijsuitvoering en -logistiek, van in- tot uitstroom. We dragen ook zorg voor VU-studenten, die begeleiding nodig hebben. Onze ambitie is een uitstekende, transparante en efficiënte dienstverlening voor studenten en medewerkers.

Werken bij SOZ is werken in het hart van de VU. Je bent bij veel centrale processen in de VU betrokken en werkt nauw samen met de diverse faculteiten en hun medewerkers. Bij SOZ werken ruim 200 medewerkers, verdeeld over zeven afdelingen: Directie, Studie- en Studentadministratie (SSA), Centrale Studentbegeleiding (CSB), Onderwijsbeleid, Kwaliteitszorg en Procesregie (OKP), International Office (IO), Sportcentrum VU en Cultuurcentrum Griffioen.
 
Over Cultuurcentrum VU Griffioen
De Vrije Universiteit heeft culturele vorming en ontspanning van studenten hoog in het vaandel staan. Het cultuurcentrum Griffioen levert een belangrijke bijdrage aan de invulling daarvan. Het verzorgt een waaier van activiteiten gericht op studenten en medewerkers. Daarbij zijn ook mensen van buiten de universiteit welkom.

De Griffioen huist tot 2021 op de studentencampus Uilenstede met een professionele theaterzaal (250 stoelen), filmzaal (60 stoelen), 8 cursuszalen en twee foyers. Bij de Griffioen werken 10 vaste medewerkers, 15 werkstudenten en 50 cursusdocenten.
De Griffioen biedt creatieve en culturele cursussen (dans, muziek, beeldend, drama en body & mind). Die worden verzorgd door 50 zelfstandige vakdocenten en trekken meer dan 2.000 deelnemers. In de theaterzaal staan jaarlijks ruim 100 professionele voorstellingen en er zijn wekelijks filmvoorstellingen in filmhuis Griffioen. De vier VU-koren en –orkesten repeteren in de Griffioen. Verder verzorgt de Griffioen cultuur voor de vieringen van de universiteit en faciliteert de jaarlijkse introductie voor eerstejaarsstudenten.

De VU is ambitieus bezig haar campus aan de Boelelaan op de Zuidas in Amsterdam te vernieuwen en deze zal ook ruimte gaan bieden aan kunst en cultuur. In 2021 zal daarom de Griffioen verhuizen van Uilenstede naar de VU Campus, in het nieuwe en duurzame NU-gebouw dat plaats gaat bieden aan onderwijs, onderzoek, horeca, winkels en cultuur. Er zullen twee collegezalen en negen onderwijsruimten beschikbaar zijn voor theater, muziek en cursussen, en vier collegezalen zullen ook plaats bieden aan film, verzorgd door filmtheater Rialto.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 40 uur per week
  • €2835—€3895 per maand
  • HBO
  • 1338

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you