Student Assistent VU Pride

Student Assistent VU Pride

Geplaatst Deadline Locatie
10 okt 24 okt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Enthousiaste Student Assistent gezocht om de regenboogcommunity van de VU campus op de kaart te zetten.

Functieomschrijving

De student assistent VU Pride helpt om de regenboogcommunity van de VU campus op de kaart te zetten. Je werkt nauw samen met de werkgroep en de Programmacoördinator VU Pride om VU Pride te professionaliseren, te werken aan de doelstellingen van VU Pride, zichtbaarheid van VU Pride te vergroten, de achterban van studenten te mobiliseren, en evenementen te organiseren.

Jouw taken
  • ondersteunen van de Programmacoördinator VU Pride met diverse werkzaamheden.
  • studenten enthousiasmeren voor deelname aan VU Pride
  • zelfstandig (met begeleiding) managen van één of meerdere projecten.
  • zelfstandig (met begeleiding) organiseren van evenementen.
  • coördineren van Student-ambassadeurs
  • communicatiewerkzaamheden richting VU Pride Supporters en richting VU studenten en medewerkers

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

  • 3e of 4e jaars VU student
  • affiniteit met de doelgroep
  • bij voorkeur enige (relevante) werkervaring
  • voldoende spreek- en schrijfvaardigheid in Nederlands en Engels
  • enthousiaste doorzetter. VU Pride is nog in de startup fase en dus moeten er binnen de VU nieuwe paden aangelegd worden, nieuwe manieren gevonden worden.
  • zelfstandig en pro-actief. Zelf een goede inschatting kunnen maken van wat er nodig is aan spullen, mensen en acties en je gaat daar zelf mee aan de slag. En als dingen op één manier niet lukken, dan bedenk je zelf gemakkelijk een oplossing of alternatief.
  • overzicht kunnen behouden. Er lopen veel verschillende projecten, soms ben je daarbij ondersteunend en soms ben je zelf in de lead. Het is belangrijk om overzichtelijk te houden wat er gedaan is, en wat er nog moet gebeuren.
  • samenwerken. Je werkt nauw samen met de Programmacoördinator VU Pride en dat betekent elkaar goed op de hoogte houden, samen plannen uitwerken, taken verdelen.
  • communicatief vaardig. Je kunt updates en aankondigingen maken en verspreiden op verschillende manieren: nieuwsbrieven, social media, posters, video.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 6 maanden.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van het studiejaar op voltijdse basis minimaal €2.049 (SA) en maximaal €2.390 (SA) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Student Assistent en staat open voor 0,4 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 6 maanden. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.
Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
  • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering

Werkgever

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 24.500 studenten en werken ruim 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Student- & Onderwijszaken
De dienst Student- & Onderwijszaken (SOZ) verleent diensten aan studenten en medewerkers van de VU. We zijn verantwoordelijk voor in- en uitschrijving van nationale en internationale studenten, en regelen huisvesting voor internationale studenten en wetenschappers. We dragen bij aan de ontwikkeling van onderscheidend onderwijsbeleid, ondersteunen en evalueren de onderwijsuitvoering en -logistiek, van in- tot uitstroom. We dragen ook zorg voor VU-studenten, die begeleiding nodig hebben. Onze ambitie is een uitstekende, transparante en efficiënte dienstverlening voor studenten en medewerkers.

Werken bij SOZ is werken in het hart van de VU. Je bent bij veel centrale processen in de VU betrokken en werkt nauw samen met de diverse faculteiten en hun medewerkers. Bij SOZ werken ruim 200 medewerkers, verdeeld over zeven afdelingen: Directie, Studie- en Studentadministratie (SSA), Centrale Studentbegeleiding (CSB), Onderwijsbeleid, Kwaliteitszorg en Procesregie (OKP), International Office (IO), Sportcentrum VU en Cultuurcentrum Griffioen.
 


VU Pride
VU Pride is het in 2018 opgerichte LGBTIQ+ platform om een bijdrage te leveren aan de LGBTIQ+ zichtbaarheid van de VU studenten- en medewerkerspopulatie.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 16 uur per week
  • €2049—€2390 per maand
  • HBO
  • 1437

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you