Medewerker Career Office

Medewerker Career Office

Geplaatst Deadline Locatie
10 okt 27 okt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vind jij het leuk om voor workshops en kleine evenementen op het gebied van studieloopbaanontwikkeling voor studenten de spin in het web te zijn wat betreft de organisatie en de communicatie naar deelnemende studenten en recruiters/trainers? En beleef je plezier aan het onderhouden van de websites, het maken van flyers en tevens het beantwoorden van eerstelijnsvragen van studenten en organisaties via de e-mail?

Functieomschrijving

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid is op zoek naar een enthousiaste en gedreven medewerker voor het Career Office. Het Career Office ondersteunt studenten bij een succesvolle voorbereiding op hun toekomstige loopbaan. Het Career Office heeft tot doel de student voor te bereiden op hun leven na de studie. Studenten worden in de breedste zin van het woord bewust gemaakt van de voorbereiding op de arbeidsmarkt. Onze services zijn zowel gericht op de Nederlandse als internationale studenten. Het Career Office bestaat op dit moment uit twee studieloopbaanadviseurs en is onderdeel van het team “Studieadvies, Career Office en studentenactiviteiten” (één van de drie teams binnen het Onderwijsbureau van de faculteit).
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een medewerker die de spin in het web wil zijn bij de organisatie van de activiteiten. 

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen (variërend van 50-100 deelnemers) en workshops (ongeveer 25 deelnemers) die studenten ondersteunen in de stap van studie naar werk. Daarbij werk je nauw samen met de studieloopbaanadviseurs van het Career Office, studieverenigingen, docenten van de faculteit, bedrijven en het Communicatie en Marketing team van de Vrije Universiteit.
 
Via e-mail beantwoord je de vragen van studenten over de services van het Career office en onderhoud je tevens contact met externe partijen zoals recruiters/ trainers.
 
Tevens zet je je in voor het aangaan en behoud van relaties met het beroepenveld ten behoeve van de uitbouw van het stage- en vacatureaanbod voor studenten (Career Portal) en deelname van organisaties aan activiteiten van het Career Office. Daarvoor benader je organisaties pro-actief en beantwoord je vragen van organisaties over het plaatsen van vacatures en bedrijfspresentaties.
 
Verder ben je verantwoordelijk voor de promotie van de services en communicatie-uitingen van het Career Office, zowel intern als extern. Je onderhoudt de website en vervaardigt flyers, voorlichtingsmateriaal en nieuwsbrieven.

Jouw taken
  • Het organiseren van loopbaangerelateerde kleine evenementen en workshops;
  • Het bijhouden en coördineren van communicatie op de website van het Career Office, VUnet, de Career Portal en social media; in het Nederlands en Engels. En het verzorgen en ontwikkelen van online en offline communicatie- en voorlichtingsmaterialen;
  • Een bijdrage leveren aan  voorlichtings- en promotieactiviteiten voor het Career Office, bijvoorbeeld tijdens facultaire introductiedagen;
  • Het dagelijks beheer en onderhoud van de Career Portal van de faculteit, zoals het accorderen van vacatures, het accorderen van bedrijfsprofielen, het posten van evenementen en andere relevante informatie ten behoeve van de beroepsoriëntatie van studenten;
  • Beantwoorden vragen van studenten over career services;
  • Het leveren van een bijdrage aan de uitbouw en het onderhoud van de relaties van het Career Office

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent resultaatgericht
  • Je bent proactief en anticipeert op ontwikkelingen
  • Je bent flexibel en je bent in staat snel te schakelen bij problemen
  • Je kunt goed prioriteiten stellen
  • Je bent een teamplayer
  • Je bent in staat om constructieve relaties op te bouwen met een zeer diverse groep aan mensen 
  • Je kunt uitstekend plannen en organiseren
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands én Engels- zowel mondeling als schriftelijk
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep –studenten en hun potentiële werkgevers- en de thema’s loopbaanontwikkeling en solliciteren
  • Je bent aantoonbaar klant- en servicegericht
  • Aantoonbare ervaring en kennis van (social)media, communicatie en PR-activiteiten is een pré

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €2.579 (schaal 8) en maximaal €3.445 (schaal 8) bruto per maand. Doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Communicatiemedewerker en staat open voor ten minste 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
  • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband,
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering,
  • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling,
  • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer,
  • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden,
  • goede doorgroei mogelijkheden

Werkgever

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 24.500 studenten en werken ruim 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Faculteit der Rechtsgeleerdheid
De faculteit der Rechtsgeleerdheid verzorgt bacheloropleidingen op drie gebieden: Rechtsgeleerdheid, Notarieel recht en Criminologie. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod aan masteropleidingen en contractonderwijs. Ons onderwijs en onderzoek richten zich op de maatschappelijke functie en relevantie van het recht: van verbintenissen in de platformeconomie tot het nieuwe werken, van koloniaal onrecht tot medische aansprakelijkheid, van gezinshereniging tot burgerinspraak, van zedendelicten tot gijzelsoftware. Ons onderzoek heeft vaak een internationaal en multidisciplinair karakter.

Werken bij de faculteit Rechtsgeleerdheid is werken in een actieve en inspirerende academische omgeving. Samen met je collega’s draag je in een goede onderlinge werksfeer bij aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. De faculteit telt ruim 300 medewerkers en 3.000 studenten.
 

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 32 uur per week
  • €2579—€3445 per maand
  • HBO
  • 1438

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you