Tandarts Gehandicaptenzorg (in opleiding)

Tandarts Gehandicaptenzorg (in opleiding)

Geplaatst Deadline Locatie
10 okt 8 dec Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 dec 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je verleent tandheelkundige zorg aan patiënten met een verstandelijke, motorische of meervoudige beperking, zowel op de polikliniek MKA-chirurgie met een team van ervaren tandartsassistenten, als tijdens narcosebehandelingen op het Operatieve Dagbehandeling Centrum UMCG. Het uitvoeren van wettenschappelijk onderzoek, passend binnen de onderzoekslijnen van het Centrum Bijzondere Tandheelkunde, wordt gesteund.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Functie-eisen

- Een tandartsdiploma, BIG registratie en registratie als tandarts gehandicaptenzorg door de VBTGG; danwel de bereidheid om de opleiding daartoe te volgen (voor de opleiding zal worden samengewerkt met het CBT in het Martini Ziekenhuis in Groningen)
- Affiniteit met de tandheelkundige zorg voor patiënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking
- Klantgerichtheid, goede communicatieve, sociale en contactuele vaardigheden
- Iemand die zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneert en multidisciplinair kan samenwerken
- Vaardigheid in het plannen en organiseren van de werkzaamheden
- Enthousiasme om bij te willen dragen aan de verdere uitbouw van de sectie Gehandicaptenzorg

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling vindt plaats in een vast dienstverband met een proefperiode van een jaar.
Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt je een passend salaris geboden. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie
Wil je meer informatie of wil je eens vrijblijvend rondkijken op onze afdeling? Neem dan contact op met:
dr. A. Korfage, tandarts MFP, tel. (050) 361 3840

Afdeling

Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Groningen is onderdeel van de Afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Het behandelteam bestaat uit negen gedifferentieerde tandartsen. Ook bieden wij opleidingsplekken, waarvan er op dit moment één is vervuld. Voor onze patiëntengroep met een (verstandelijke) beperking heeft het centrum een vacature voor een tandarts gehandicaptenzorg. Kandidaten zowel met als zonder afgeronde opleiding Gehandicaptenzorg worden uitgenodigd te solliciteren.

Het Centrum Bijzondere Tandheelkunde Groningen kenmerkt zich door het leveren van complexe derdelijns zorg, waaronder maxillo faciale prothetiek, waarbij nauw wordt samengewerkt met diverse afdelingen middels participatie in multidisciplinaire behandeltrajecten binnen het UMCG. Het aantal nieuwe patiënten bedraagt jaarlijks meer dan 1.200 en het centrum heeft ongeveer 3.700 ingeschreven patiënten. Voor de gehandicaptenzorg gaat het om ca. 75 nieuwe consulten en 720 controles en vervolgbezoeken. Het centrum draagt naast de primaire patiëntenzorg ook bij aan het wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding.

In de regio Noord-Nederland is veel vraag naar tandheelkundige zorg voor mensen met een (verstandelijke) beperking en medisch gecompromitteerden. Wij vinden het uiterst belangrijk dat deze patiënten goede en tijdige zorg krijgen in een passende setting binnen ons Centrum. We willen gehandicaptenzorg op een hoogwaardig niveau bieden. Samenwerking met directe collega’s binnen de afdeling MKA-chirurgie en overige zorgprofessionals in het UMCG ondersteunen hierin. Gebruik maken van elkaars kennis en expertise vinden we vanzelfsprekend.

Help ons helpen! Zodat we deze zorg kunnen blijven bieden. Hiertoe werken we ook aan actievere samenwerkingsvormen met instellingen in de regio en maken we ons sterk voor een categorie patiënten die vaak zelf niet in staat is om voor hun zorgbelang op te komen.

Specificaties

  • Patiëntenzorg: overig; Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • Universitair
  • 190621

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hanzeplein 1, 9713 GZ, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you