Twee Studieadviseurs Faculteit Industrieel Ontwerpen

Twee Studieadviseurs Faculteit Industrieel Ontwerpen

Geplaatst Deadline Locatie
14 okt 27 okt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De taak van de studieadviseur is het voorlichten, adviseren en begeleiden van studenten over de aanpak van de studie, de studievoortgang en manier van studeren. De faculteit IO hanteert in het onderwijs een geïntegreerde studiebegeleiding. Kennis van ontwerpprocessen en de vele manieren waarop ontwerpen een beroep doet op persoonlijke en professionele eigenschappen van studenten is voor deze functie onontbeerlijk. De studieadviseur heeft een onafhankelijke positie.

De studieadviseur houdt bij de advisering rekening met het facultaire onderwijsbeleid, facultaire onderwijsprogramma’s en regelgeving. De studieadviseur heeft binnen de faculteit veel contact met vakcoördinatoren en docentbegeleiders en kent de mogelijkheden en onmogelijkheden van doorverwijzing naar onder andere examencommissie, onderwijsdirectie, loopbaanadviseur, studentdecanen en –psychologen, huisarts en andere externe deskundigen.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Voltooide universitaire opleiding Industrieel Ontwerpen
  • Minimaal drie jaar ervaring, bij voorkeur in een soortgelijke functie
  • Analytisch sterk en in staat te switchen tussen diverse begeleidingsstijlen.
  • Organisatiesensitiviteit en integer kunnen functioneren binnen de kaders van regelgeving en bij conflicterende belangen
  • Zeer goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands én Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Initiatiefrijk, resultaatgericht en goed kunnen samenwerken
  • Stressbestendig
  • U kunt uw werk goed plannen en organiseren en u bent nauwkeurig.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: het gaat om een contract voor een jaar met de mogelijkheid van verlenging.

De functie heeft een totale omvang van 42 uur (1,1 fte). De verdeling van deze uren over de twee adviseurs wordt in onderling overleg bepaald. Het gaat om een contract voor een jaar met de mogelijkheid van verlenging. Het salaris is afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring gebaseerd op schaal 10 (maximum van 4274 bruto p/m bij 1 fte).
De TU Delft is een grote werkgever met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een goed personeelsbeleid. We bieden een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Een eindejaarsuitkering ter hoogte van een 13e maand en een ruime verlofregeling hoort ook bij de standaard arbeidsvoorwaarden. Op de campus is een internationaal kindcentrum.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Afdeling

Faculteit IO (Industrieel Ontwerpen)

De faculteit Industrieel Ontwerpen is de grootste en breedste wetenschappelijke ontwerpopleiding in de wereld met ruim 2000 studenten, meer dan 6000 alumni en 300 medewerkers (onderzoekers en docenten, waaronder ontwerpers uit de industriële praktijk). De faculteit stelt zich tot doel bij te dragen aan een betere leefomgeving en maatschappelijke uitdagingen aan te pakken door menselijk waarden en wensen te combineren met technische haalbaarheid en economische levensvatbaarheid. Wij zijn hiertoe zeer goed in staat, doordat wij ontwerpmethoden en -vaardigheden onderbouwen met wetenschappelijke kennis uit diverse disciplines, wat leidt tot concrete oplossingsrichtingen.

De afdeling Onderwijs en Studentzaken van de Faculteit IO is verantwoordelijk voor de (organisatorische) ondersteuning van het onderwijs. De werkzaamheden van de afdeling O&S kunnen in 3 hoofdtaken worden omschreven:

  • Informeren, adviseren en ondersteunen van studenten tijdens hun opleiding om in-, door- en uitstroom van de studenten te bevorderen.
  • Ondersteunen, adviseren en informeren van de onderwijsorganisatie om het primaire onderwijsproces te optimaliseren.
  • Bijdragen aan beleidsontwikkeling van de faculteit ten aanzien van studentzaken, onderwijs en de ontwikkeling van onderwijsprogramma’s.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 42 uur per week
  • max. €4274 per maand
  • Universitair
  • ATIO 0791

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Landbergstraat 15, 2628 CE, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you