Hoofd ARBO bij MUO/HRM (1,0 fte)

Hoofd ARBO bij MUO/HRM (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
14 okt 3 nov Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 nov 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Arbo operational excellent maken? Verantwoording nemen voor implementatie van ons Eigen Regiemodel en het Falke&Verbaan Gedragsmodel? Arbo als integraal onderdeel van het sociaal beleid? Samen met de HR afdeling aan de weg timmeren om de beste werkgever te worden?

REAGEER DAN! Wij zoeken zo snel als dat mogelijk een HOOFD ARBO.

Functieomschrijving

Ons hoofd arbo is verantwoordelijk voor de arbo-organisatie van de universiteit Maastricht. In een organisatie die inclusief wil zijn, diversiteit promoot, duurzaam wil zijn tot in de haarvaten en de ambitie heeft om de beste werkgever te worden neem je verantwoordelijkheid voor de inrichting en uitvoering van de arbo organisatie. De UM implementeert momenteel het Eigen Regie Model en maakt daarbij gebruik van het Falke&Verbaan Gedragsmodel. Je brengt arbeidsomstandigheden, verzuim, RI&E naar een professionele en moderne context.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Je beschikt over een relevante academische opleiding en met je opleiding ben je gekwalificeerd om de maatwerkconstructie te mogen voeren.  Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur binnen een decentrale en complexeomgeving. Je bent in staat om in een multidisciplinair team te werken waarbij je de juiste expertise op de juiste plek en op juiste moment weet in te zetten. Zonder hiërarchische positie weet je de deskundigen op decentraal niveau aan je te binden en te begeleiden naar een excellent niveau. Naast flexibiliteit heb je doorzettingsvermogen en een hands-on mentaliteit. Je schrijft gemakkelijk en helder. Je wordt ervaren als een prettige en stevige gesprekspartner en bent in staat gedrag van mensen te begrijpen en te beïnvloeden zonder de verbinding met je gesprekspartner te verliezen. Het succes van anderen en van de afdeling geven jou net zo veel energie als je eigen succes. Je hebt ervaring en capaciteit om projecten te leiden. De universiteit is een internationale omgeving waarin verwacht wordt dat je naast goede beheersing van de Nederlandse taal ook in de Engelse taal vaardig bent. Voor deze functie geldt de taalvereiste Nederlands B1 en Engels C2.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar met, bij gebleken geschiktheid, vooruitzicht op vast.

Met goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en aandacht voor loopbaanontwikkeling wil de UM haar werknemers boeien en binden. Het stimuleren van talent is een belangrijke kernwaarde.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM-medewerkers.

Wij bieden een dienstverband van 2 jaren met vooruitzicht op vast en doorgroeimogelijkheid na gebleken geschiktheid. 

De functie is in het kader van de universitaire functieordening ondergebracht in salarisschaal 12 , van de CAO Nederlandse Universiteiten, minimaal € 4.406,00 en maximaal € 5.656,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband en exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 18.000 studenten en 4.300 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
 

Afdeling

HRM

De afdeling HRM van de universiteit telt in totaal circa 50 personen waarvan een aanzienlijk deel bij faculteiten en servicecentra is gepositioneerd. De afdeling richt zich op ondersteuning van management en medewerkers en is daarnaast belast met de ontwikkeling en implementatie van strategisch HRM-beleid en relevante beleidsinstrumenten. Ondersteuning van management en medewerkers vindt in hoofdzaak plaats door HR-adviseurs die werkzaam zijn in de eenheden van hun aandachtsgebieden. Strategie, beleid en instrumenten worden ontwikkeld in samenspraak tussen College van Bestuur, de decanen en directeuren van de faculteiten en de servicecentra.

Specificaties

  • HRM; Management
  • max. 38 uur per week
  • €4406—€5656 per maand
  • Universitair
  • AT2019.344

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Minderbroedersberg 4-6, 6211 LK, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you