(Leerling) operator reactor

(Leerling) operator reactor

Geplaatst Deadline Locatie
15 okt 15 nov Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 nov 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tijdens de on-the-job-training leer je alle ins en outs van de reactor, straling en radioactiviteit. Tegelijkertijd werk je als operator en zorg je dat de reactor goed functioneert.

Functieomschrijving

Heb je een technische opleiding afgerond en eventueel ook gerelateerde werkervaring? Dan ligt de toekomst aan je voeten. Letterlijk. Want bij de TU Delft help je écht mee de toekomst te veranderen. Hoe? Door er als operator voor te zorgen dat onze universiteitsreactor op-en-top functioneert, zodat hiermee grensverleggend onderzoek kan worden gedaan.

Dit ga je doen

Het is natuurlijk nogal specifieke kennis die bij zo’n kernreactor komt kijken. Daarom start je met onze tweejarige on-the-job-training. Vanaf dag één draai je actief mee met de andere operators van het Reactor Instituut Delft (RID). Daarnaast volg je onze interne opleidingen en de basiscursus bij de kernreactor in Petten. Je leert veilig omgaan met radioactiviteit voor jezelf en anderen. Splijtingen, warmteproductie, het detecteren van straling en het ontwerp van een reactor: binnen de kortste keren weet je er alles van.

De reactor gaat in het weekend uit, wat betekent dat we elke maandag starten met een uitgebreide check-out voordat we hem weer aanzetten. Je test de werking van alle kanalen, om er zeker van te zijn dat alles volgens de gestelde eisen functioneert. Is de reactor in bedrijf, dan heb je een belangrijke taak in de controlekamer, zo monitor je onder andere de instrumentatie en reageer je direct op afwijkingen. Verder leer je het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, het vervangen van onderdelen, het oplossen van storingen en het uitvoeren van bestralingen. Geen betere manier om de reactor door en door te leren kennen.

Tijdens de opleiding leg je verschillende theorie- en praktijkexamens af. Slaag je voor het eindexamen van het eerste jaar, dan mag je jezelf assistent-operator noemen. En na het succesvol afronden van het examen aan het einde van het tweede jaar krijg je een vaste aanstelling als reactoroperator. We kijken dan samen waar jouw interesses liggen en wat je sterke kanten zijn zodat we je kwaliteiten zo optimaal mogelijk kunnen benutten. Eén ding is zeker: je zult je geen dag vervelen. Je werkt elke week in een andere ploeg met twee van je veertien collega’s. En je zit natuurlijk met je neus bovenop super innovatief onderzoek. Hoe kunnen we kanker beter bestrijden? En welke nieuwe vormen van duurzame energie zijn er te realiseren? Voor deze en veel andere onderzoeken houd jij de reactor ready-to-use.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Dit heb jij in huis

  • Een MBO 4-diploma in een technische richting of een afgeronde VAPRO C-opleiding tot operator.
  • Interesse in elektrotechniek, elektronica, informatica of besturingstechniek.
  • Een zorgvuldige werkhouding en verantwoordelijkheidsgevoel.
  • De drive om je in te zetten en samen te werken met je collega’s.

 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Dit bieden wij

  • Tijdens je twee opleidingsjaren een salaris van maximaal € 3.052,- bruto per maand.

  • Na het succesvol afronden van je opleiding een vaste aanstelling met een salaris van maximaal € 3.445,- bruto per maand.

  • Een eindejaarsuitkering van 8,3%.

  • Een toelage van 17,81% voor de onregelmatige werktijden.

  • De mogelijkheid om voor een deel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.

  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.

  • Deelname aan het Health Coach Program van de TU Delft en korting bij zorgverzekeraars en op je sportabonnement.

  • Uitstekende pensioenregeling.



 

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Faculteit Technische Natuurwetenschappen

Hier ga je werken

Wist je dat de TU Delft hoog scoort als het gaat om medewerkerstevredenheid? Er hangt bij ons dan ook een positieve en toekomstgerichte sfeer. En we groeien stevig: zowel als het gaat om studententaantallen als baanbrekend onderzoek. In dit laatste speelt het RID, waar jij komt te werken, een cruciale rol. Wij hebben de enige universiteitsreactor in Nederland. En het mooie is: die wordt dit jaar flink verbeterd dankzij de miljoeneninvestering Oyster. Na een verbouwing vlak bij de reactorkern kan straks nóg specifieker stralingsgebonden onderzoek worden gedaan. Jouw komst valt precies samen met dit innovatieve project, wat je de kans geeft om van heel nabij unieke kennis op te doen over het installeren van een geavanceerde koudebron in een kernreactor.

Nu is het RID sowieso een unieke locatie binnen de universiteit. Mensen lopen hier niet zomaar binnen. We zijn een soort eilandje, wat maakt dat je een goede band met je collega’s opbouwt en dat je in een plezierige sfeer intensief met elkaar samenwerkt. Maar je werkt ook veel samen met andere afdelingen, zoals de technische dienst, gebouwbeheer, de mechanische-ontwerpafdeling en de stralingsbeschermingsdienst.

https://www.tudelft.nl/en/faculty-of-applied-sciences

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • Techniek
  • max. 38 uur per week
  • max. €3052 per maand
  • MBO
  • TNWRID19-019

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 15, 2629 JB, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you