Accountmanager Uitgeversrelaties

Accountmanager Uitgeversrelaties

Geplaatst Deadline Locatie
15 okt 27 okt Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb je (enige) ervaring in de uitgeversbranche, ben je zorgvuldig en vind je het leuk om deze kennis en ervaring in te zetten voor de groei van de Online Bibliotheek en onze andere diensten?

Functieomschrijving

Wat ga je bij ons doen?

Als Accountmanager Uitgeversrelaties ben je de schakel tussen de contentwensen van het bibliotheekveld en het aanbod van uitgevers. Je werkt samen met je collega’s van het team uitgeversrelaties aan de groei van de Online bibliotheek (www.onlinebibliotheek.nl) en andere diensten van de KB. Je bereidt inkoopvoorstellen voor en handelt operationele kwesties met uitgevers zelfstandig af. Intern verzorg je de informatievoorziening over de ingekochte content. In je rol van Accountmanager Uitgeversrelaties houd je je ook bezig met de administratie van de afspraken die je met de uitgevers maakt. Je werkt zorgvuldig, brengt behaalde resultaten in kaart voor uitgevers en andere stakeholders en je monitort de voorraden uitleningen van eBooks en luisterboeken. Ook geef je, vanuit je kennis van het aanbod, adviezen aan de redacties van de eindgebruikersdiensten. Daarnaast ben je, rond e-content, de vraagbaak voor collega’s van functioneel beheer en het serviceteam.

Specificaties

Koninklijke Bibliotheek

Functie-eisen

Wat bied jij?

  • Tenminste HBO werk -en denkniveau.
  • Klant- en resultaatgericht.
  • Goede communicatieve eigenschappen.
  • Zorgvuldig en beschikt over de nodige overtuigingskracht om de doelen te behalen.
  • Bekend met de materie en (enige) ervaring in het vakgebied, bij voorkeur opgedaan bij een uitgeverij.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor 32 uur per week, voor de periode van 1 december 2019 tot 1 december 2020.
  • Een goed salaris tussen € 2.865,00 en € 4.339,00 bruto per maand (schaal 9 of 10 afhankelijk van kennis en ervaring)  op basis van 40 uur, een dertiende maand (8,33%) en volledige vergoeding van je dagelijkse reiskosten.
  • Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.
  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket dat je deels zelf kunt samenstellen, waaronder het kopen en verkopen van vakantiedagen.
  • Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen (42 dagen per jaar bij een volledige baan) en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald. In veel functies behoort ook thuiswerken tot de mogelijkheden.
  • Alle ruimte om te leren en je verder te ontwikkelen.
  • Een werkplek in hartje Den Haag op drie minuten lopen vanaf het Centraal Station.

Werkgever

Koninklijke Bibliotheek

Wie zijn wij?

De KB is de nationale bibliotheek van Nederland. Wij bewaren alles wat in of over Nederland gepubliceerd is en houden deze collectie toegankelijk voor toekomstige generaties. We zetten ons ervoor in dat iedereen de kans krijgt om te lezen en onderzoek te doen, en zich daardoor verder te ontwikkelen. Dit doen we samen met onze erfgoedpartners, de openbare bibliotheken en wetenschappelijke instellingen. Als je werkt bij de KB, werk je met 500 collega’s aan een slimmer, vaardiger en creatiever Nederland.

Afdeling

Collecties

Waar kom je bij ons werken?

Als accountmanager Uitgeversrelaties werk je bij de afdeling Collecties. De afdeling Collecties selecteert en verwerft content voor klanten van de nationale (digitale) bibliotheek en stimuleert de zichtbaarheid en het gebruik hiervan. Je maakt deel uit van een team enthousiaste en betrokken collega’s en werkt nauw samen met onze strategisch accountmanager e-content.

Specificaties

  • Management; Marketing en communicatie; Beleid- en staf
  • max. 32 uur per week
  • 19-42-043

Werkgever

Koninklijke Bibliotheek

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Prins Willem Alexanderhof 5, 2595 BE, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you