Secretaresse ESoE

Secretaresse ESoE

Geplaatst Deadline Locatie
15 okt 23 okt Eindhoven

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Eindhoven school of Education zoekt per 1 november2019 een secretaresse voor 0,4 fte

Functieomschrijving

De Eindhoven School of Education is een instituut binnen de TU/e. ESoE biedt een 2e graads lerarenopleiding aan in het Bachelor College en een eerstegraadsopleiding in de Graduate School van de TU/e. Deze opleidingen voor leraren in de bèta vakken (STEM) behoren tot de beste in hun soort in Nederland. Andere werkgebieden van ESoE zijn onderzoek en innovatie.

ESoE ontwikkelt haar onderwijs voortdurend. Innovatie gerichtheid blijkend uit een voortdurend zoeken naar mogelijkheden voor kwaliteits- en efficiëntieverbetering zijn van groot belang. Meer specifiek zal het curriculum zich verder ontwikkelen volgens het TU/e beleid 'onderwijs 2030' en speelt de samenwerking met de scholen een grote rol. Doel is een groeiend aantal tevreden master studenten, die een goede masteropleiding volgen en medewerkers die met plezier en optimaal/efficiënt kunnen werken.

Functieomschrijving
De secretaresse heeft een tweetal hoofdtaken:
  • samen met de andere secretaresse het mee-ondersteunen van het Management Team en de staf van het instituut met alle voorkomende secretariaatswerkzaamheden;
  • de stage coordinator ondersteunen in haar taken bij het verwerven van stageplaatsen en nauwgezet verwerken van gegevens over geplaatste en nog te plaatsen studenten en werkzaamheden hieraan gerelateerd. Deze taak zal tijdens pieken in het jaar de overhand hebben.

Specificaties

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Functie-eisen

Je bent flexibel, klantvriendelijk en resultaat gericht. Tot je competenties behoren: stressbestendigheid, plannen en organiseren, resultaatgerichtheid, vaardigheid in het gebruik van de ICT middelen, uitstekende communicatievaardigheden richting studenten /medewerkers/scholen (klantvriendelijkheid, gevoel voor PR).

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een tijdelijke aanstelling voor de periode van één jaar. Bij goed functioneren en bij gelijkblijvende omstandigheden bestaat er uitzicht op een vast dienstverband bij de TU/e.
  • Een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, van minimaal € 1.992- en maximaal € 2.770,- bruto per maand op basis van volledige werktijd (salarisschaal 6 CAO Nederlandse Universiteiten).
  • Een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3% van het jaarsalaris (overeenkomsten met een maandsalaris) en een vakantie-uitkering ter hoogte van 8% van het jaarsalaris;
  • Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleiding, kinderopvang en uitstekende sportfaciliteiten;
  • Een stimulerende en uitdagende werkomgeving met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden in een dynamische en uitdagende organisatie;

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Techniek
  • max. 15.2 uur per week
  • V32.4119

Werkgever

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Rondom 70, 5612 AP, Eindhoven

Bekijk op Google Maps

Interesting for you