Docent bij de capaciteitsgroep Grondslagen en Methoden van het Recht - Faculteit der Rechtsgeleerdheid (1,0 fte)

Docent bij de capaciteitsgroep Grondslagen en Methoden van het Recht - Faculteit der Rechtsgeleerdheid (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
17 okt 3 nov Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 nov 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Capaciteitsgroep Grondslagen en Methoden van het Recht, is per onmiddellijk een functie vacant voor een voltijds docent (1.0 fte) voor een duur van 4 jaar. De capaciteitsgroep zoekt een docent ten behoeve van het geven van onderwijs in de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid, zowel in Maastricht als aan de Universiteit van Hasselt.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

  • Universitaire graad (master) Rechtsgeleerdheid of vergelijkbare master;
  • Aantoonbare expertise en/of affiniteit op het terrein van rechtsgeleerdheid;
  • Een bijzondere affiniteit met metajuridische vakken is een pré; 
  • Analytisch vermogen en het vermogen zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
  • Mondeling en schriftelijk communicatief vaardig in het Nederlands; een goede beheersing van het Engels is een pré;
  • Een flexibele en oplossingsgerichte werkhouding.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

De functie is in het kader van de universitaire functieordening ondergebracht in UFO-profiel docent 4. Het betreft in beginsel een tijdelijke aanstelling voor vier jaar. De inschaling geschiedt op basis van relevante kennis en ervaring in schaal 10 (minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.274,- bruto per maand). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8% vakantie-uitkering en een 8.3% eindejaarsuitkering van toepassing.

Het vervullen van de functie in deeltijd is een bespreekbare optie.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM-medewerkers.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 18.000 studenten en 4.300 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
 

Afdeling

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De Faculteit Rechtsgeleerdheid is met ruim 3000 studenten één van de grotere faculteiten van de UM. De faculteit is een pionier in kleinschalig en innovatief onderwijs en is met bijna 50% buitenlandse studenten de meest internationale rechtenfaculteit in Europa. De faculteit verzorgt uitstekend onderwijs in drie bachelor- en tien masterprogramma’s en heeft een sterk onderscheidend onderzoeksprofiel. Bij de faculteit werken ongeveer 315 medewerkers (250 fte). In 2018 heeft de faculteit een nieuw strategisch programma aangenomen dat in de komende jaren zal worden geïmplementeerd. Een excellente bedrijfsvoering en financieel beheer zijn voorwaarde voor het realiseren van de hoge ambities van de faculteit op het terrein van onderwijs en onderzoek.  http://www.maastrichtuniversity.nl/law/

Specificaties

  • Onderwijs; Juridisch personeel; Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Recht
  • max. 38 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • AT2019.348

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Bouillonstraat 3, 6211 LH, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you